Liten tid til trening?

Her starter uken med et lite treningstips!

Jeg har alltid vært glad i å trene. Men det er ikke så lett å få tid til nå om dagen! Når jeg først har satt meg ned etter en lang dag så skal terskelen være lav og motivasjonen temmelig høy for å «get moving». Noen som kjenner seg igjen? Men nå har jeg funnet en løsning som i hvert fall fungerer for meg:

Nylig kom jeg over Webtrening.no. Nettstedet drives av de dyktige eierne av Pilates Room, som jeg trente på til vi flyttet og det ble for upraktisk å komme seg dit. Det er mye billigere enn treningssenter (79 kr/mnd) og det er ingen bindingstid på abonnementet.

Kort oppsummert: Tren hjemme. Når det passer. Utallige treningsprogram, for deg som har syv minutter til rådighet eller en time, for nybegynner, øvet og viderekommen, for gravid, for deg som vil avspenne eller for deg som vil styrke, for deg med plager i bekken eller rygg. Og definitivt for deg som trenger litt motivasjon og ikke har ubegrenset med tid!

Ta deg en titt innom og se selv om du blir overbevist!

Ha en aktiv dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s