Ny blogg!

Det er vår (i hvert fall nesten)!

Påsken er for meg et lite vendepunkt hvert år. Tiden før er lang, kald og mørk, men så er det nesten som energinivået stiger over natten og verden blir lys, grønn og full av forventning når man kommer ned fra påskefjellet. Våren er tid for fornying og inspirasjon – inn med farger, nye ideer, ny garderobe og nye aktiviteter. Alle husker vel følelsen av å kunne ta frem sykkelen for første gang etter vinteren?

For meg blir det nye denne våren blogging.  Vi har fått tre barn på under to år (derav navnet to pluss tre), og denne bloggen ble til etter lett påtrykk fra min mann som mente det kunne være fint å ha et sted å oppsummere noen erfaringer, tanker og ideer om småbarnsliv og familieliv. Kanskje ikke så dumt, konkluderte jeg etter en stund. I september flytter vi til Cambridge, UK, for ett år. Kanskje er denne hobbyen lagt på is allerede før vinteren kommer tilbake, kanskje følger den med meg til utlandet og hvor enn ferden måtte ende etter det.

Om noen gidder å titte innom så er det topp, og om noen synes de får noen gode tips, litt inspirasjon eller bare en god følelse så er det enda bedre.

Uansett – here we go!

Magnolia i blomstring

Vår er tid for nytt

Jeg har forresten presentert bloggen min på bloggurat.

Klikk her!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s