Et Mr. Brightside-øyeblikk

Mandag. Sludd (!) ute og en såkalt kjip morgen. Sutring og grining fra solen sto opp. Klassisk tvillingutfordring. Bære en, og lide seg gjennom skrikingen til den andre på gulvet. Så bytte. Og bytte igjen. Og igjen.

Jeg så på klokken. 09… To og en halv time til med dette?? Etter en time med konstant bæring på annenhver unge kjente jeg at begeret var fylt opp. I frustrasjon trykket jeg på spillelisten på anlegget og skrudde opp volumet. Jeg hadde et Mr. Brightside-øyeblikk. Ikke helt som Cameron Diaz i The Holiday, men like fullt med Mr. Brightside. På full guffe, med en unge på armen.

På gulvet så et par øyne opp på meg med et forundret uttrykk: «Hva skjer nå da??» Så begynte han å vugge til musikken på alle fire. Så opp i stående, med hendene på bordet og lett svikt i knærne. Jeg gikk rundt. Danset og gynget og sang.

Vi holdt det gående. Gjennom Billy Jean, Be Mine og Moves Like Jagger. Og innen Timbuktu hadde rukket å synge ferdig Det löser sej så var første problem løst. Han på armen hadde sovnet. Ned på sofaen med han, så var det nestemann. Et par låter til, så var også han ute.

Det var tydeligvis det de trengte. Litt musikkterapi. Og en powernap. Etter 15 min var det i hvert fall full fart igjen. Og resten av dagen så litt lysere ut…

One down…

Mr Brightside

One to go…

Mr BrightsideMission completed…

Mr Brightside

God mandag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s