Multitaskingens mestre

Er det en ting som når nye høyder når man får barn så er det evnen til å multitaske. Det klassiske jobbintervjuspørsmålet «kan du holde flere baller i luften» har i hvert fall fått en helt ny mening.

Jeg har ammet en unge mens jeg har vugget den andre i vognbagen med foten og lest bok med eldstemann halveis oppå meg. Stekt pannekaker mens jeg har matet to og lekt «flyvende tog» med nummer tre. Tatt en tvilling under hver arm og storebror på ryggen ned trappen til kjelleren når det er badetid. Snakket i telefon mens jeg har skiftet bleie på en og sysselsatt den andre med en leke og prøvd å forhindre at den tredje tar svalestup fra kanten på badekaret.

Når det er sagt så har jeg kommet hjem fra barnehagen et par ganger med de blå inne-skotrekkene på føttene, glemt igjen hunden utenfor barnehagen og oppdaget det da jeg kom hjem, svidd en enorm mengde pannekaker og glemt å ta på bleie ved en anledning eller to, men like fullt…

Om jeg kan «holde flere baller i luften»? Sure. Er det en ting en (flerbarns)mamma kan svare bekreftende på, så er det akkurat det. Jeg øver meg i stedet på å bli flinkere til å lande den ene ballen før jeg kaster opp neste. Fokusere på en ting av gangen. Det er ikke lett…

Noen som kjenner seg igjen?

Multitaskingens mestre

3 tanker om “Multitaskingens mestre

  1. pappahjerte

    Jeg er kanskje ikke på ditt internasjonale nivå av multitasking, men jeg klarte for noen uker siden å koke sammen en grøt mens jeg holdt guttungen og snakket med en kamerat i telefonen (ikke handsfree) 😉

    Svar
  2. Tilbaketråkk: Pauseinnslag | ToPlussTre

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s