Bøker til nysgjerrige små

Vi leser mye her i huset. Alt fra pekebøker til myldrebøker til eventyr. Det er faktisk noe av det jeg synes er mest koselig å gjøre sammen med barna. Titte på bilder, lese og prate om det vi ser. Når historiene er litt for vanskelige for toåringen så forenkler jeg dem litt, og så ser vi på bildene.

Siste tilskudd i bokhyllen er tre bøker i serien «Smarte små» fra Schibsted forlag (2-6 år). Enkel tekst, fine bilder og små klaffer man kan åpne og se bak. Bøkene legger opp til spørsmål og samtale om det man ser, og de ble populære hos toåringen med en gang!

Til ettåringene går det selvsagt i pekebøker, men vi har også hatt stor suksess med «Mitt første billedlotto» med ekstra store brikker. De synes det er topp å få holde i kortet selv og studere det. Samtidig er det et spill som passer fint for eldstemann.

Leser du mye med barna dine? Hva er mest populært?

Les!Les!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s