Hviledag

Litt vårforkjølelse, litt søndags-tiltaksløshet. Regn og tåke ute, familietid inne. En dag uten planer. Bare være sammen, sitte og titte ut av vinduet, prate og tenke og gruble litt. Høre på musikk. Rusle en tur med hunden, kjenne lukten av regn og vår. Sånne dager synes jeg at det er deilig at vi har søndagsstengte butikker i dette landet.

I dag har jeg tenkt mye på at vi snart skal flytte ut av landet. Det er rart at jeg skal tilbake til England, snart 10 år etter at jeg avsluttet studiet mitt og dro hjem fra London. Denne gangen med familie og en helt annen hverdag. Vi har så smått begynt å pakke unna og rydde i skuffer og skap. Eldstemann har bare halvannen måned igjen i barnehagen han trives så godt i. Vi leier ut huset fra juli og skal bo i kofferter et par måneder i sommer, og vi aner ikke enda hvor vi havner i Cambridge. Men ting faller på plass etter hvert. Jeg gleder meg til å bli kjent med nye mennesker, nye steder og til å oppleve familielivet i en helt ny setting. Det er ganske fint å stå sånn på tampen av noe helt nytt, egentlig. Og fint å ha en dag fri til å tenke litt over det.

Ønsker deg en fortsatt god hviledag!

Hviledag

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s