Blog award og bloggtips

Jeg var så heldig å motta en blog award av Lammelaartanker for noen uker siden. Det satte jeg pris på! Denne damen har en velskrevet, spennende og litt annerledes blogg om foreldrerolle og hverdagsliv. Du kan bli bedre kjent med bloggen hennes (og lese hennes begrunnelse for awarden) her: Lammelårtanker.

Jeg har bare blogget en kort stund, og lite visste jeg om blog awards og blogger generelt, så jeg har brukt litt tid på å sende prisen videre, som man visstnok skal (se under). Det er jo et hav av lesbare blogger der ute, men jeg ville sette opp et par «etablerte» og noen som kanskje ikke er på «alles bloggliste» enda men som jeg liker godt (jeg har til en viss grad prøvd å begrense meg til foreldreblogger):

Amelie78: Skriver om det meste av livets opp- og nedsider (også det mange ikke tør si så mye om) på en veldig fin og ærlig måte – en blogg jeg stadig kommer tilbake til.

Pias verden: Humor og alvor på samme tid – en vanskelig balansegang som funker med en god dose ironi og sarkasme.

Mammalivet i Berlin: Om hverdagslivet i Berlin med tre små barn tett i alder. Viser at mammahverdagen er nokså lik, enten man befinner seg her eller der i verden…

Hjertespor: En fin og ærlig blogg om ulike sider av livet som vi alle kan relatere oss til.

Er underveis:  Hverdagsliv og samfunnsliv hånd i hånd med fine refleksjoner – jeg titter innom hver gang noe nytt legges ut.

Tre tette gutter & friluftsforeldrene: Om foreldrerollen med tre gutter, tett i alder, uten barnehageplass, friluftsliv, oppussing av hus og egenproduksjon av mat.

Beate Barføtt: Om en lang og vanskelig vei mot å bli mamma, foreldrerollen og hverdagsbetraktninger.

Bloggprisen «krever» følgende/The rules that accompany this award:

• This award is given by real people to real people writing blogs that is real special in the way stated in the Award Logo.
• Show appreciation of the blogger who nominated you and link back to them in your post;
• Add the award logo to your blog;
• Share 7 things about yourself;
• Nominate 5 – 10 or more bloggers you admire;
• Contact your chosen bloggers to let them know.

Så – til slutt – 7 ting om meg (som ikke allerede står her på bloggen):

 • Er (og kommer alltid til å forbli) et B-menneske
 • Hører på musikk hver dag
 • Er helt umulig å få kontakt med når jeg ser på tv eller leser sms (har jeg hørt)
 • Elsker bøker, men har knapt fullført en eneste på de siste fem årene
 • Har spist en bit mørk kokesjokolade hver eneste dag siden tvillingene ble født (og kommer ikke til å slutte nå)
 • Er sikkert den siste 33-åringen som fremdeles ikke er på «tryneboka» og har faktisk klart meg helt fint  (men skal resignere og komme meg dit nå pga utenlandsopphold…)
 • Liker å tenke at det er en slags mening med ting som skjer, selv om det er vanskelig noen ganger

Så…!  Da er det vel bare å sette seg godt til rette, dykke ned i arkivene til bloggene jeg satte opp og se hva du finner?

God lesning!

12 tanker om “Blog award og bloggtips

 1. Ambivalentica

  Åj! Jeg er målløs! 🙂 Glad, overrasket og takknemlig! Min blogg på lista sammen med så utrolig mange fine blogger… 🙂 Det varmer veldig, det skal du vite. Tusen, tusen takk 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Bare hyggelig! Det er gøy å komme over noen jeg ikke har sett før. Du er lagt til på min «tar gjerne en kaffe hos»-liste, så jeg kommer nok innom rett som det er:-) Ha en fin dag!

   Svar
 2. Pia

  Heisan! Tusen takk for award! En ære å bli nevnt sammen med mange andre fine blogger:) Morsomt å lese sju opplysninger om deg:) Jeg har gjort dette tidligere, og tror jeg er så sleip at jeg mottar awarden, men lar det bli med det… Men tusen takk – veldig stas at du tenker på meg:)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Så sleip skal du få lov til å være;-) Syntes jeg måtte ta med både noen «etablerte» og noen mindre synlige blogger på listen. Ha en fin kveld! 🙂

   Svar
 3. Spirea

  Kjære deg, tusen takk for dette – det rørte meg virkelig ❤ Takk for dine gode ord om bloggen min og for veldig fin hilsen på bloggen. Og en award, ja, jeg kan bare takke….Så nydelig. Jeg gleder meg til å lese mer på din blogg, den ser så fin ut – men jeg må komme tilbake til deg…er litt mye som skjer her hos oss nå. Ønsker deg en fin dag. Mange klemmer din vei ❤

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Så hyggelig at du satte pris på oppmerksomheten, og at du titter innom her:-) Du har en blogg som er annerledes på en veldig fin måte, så jeg syntes jeg måtte formidle den videre. Ha en fortsatt fin dag! 🙂

   Svar
 4. Beate

  Så koselig 🙂 Tusen takk! Kjenner meg for øvrig igjen i mange av dine punkter. Ikke lett å være b-menneske med en liten morgenfugl i hus her 😀

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s