Ut på tur…

Møt herr og fru Grilldress… Bare at grilldressen er byttet ut med Swix, grillen med løpesko og pølsene med brunostskiver… Ganske nerdete, ja. Men så lenge været ikke er helt pyton så er vi som regel ute på tur. Alene, med venner eller med unger. I helg og på hverdag. Stort sett alltid med hund.

Tur rundt SognsvannDet er ofte litt styrete å komme seg av gårde, men når vi først er ute så er det jo en fristund for oss også, sammenliknet med å være inne hele dagen med rastløse og utålmodige unger. Nå har endelig finværet kommet også, og de synes det er helt topp å kjenne gress og sand under tærne, studere små kryp og fugler og spise maten sin ute. Krysser fingrene for en solfylt sommer…

I går utnyttet vi den varme dagen og dro til Sognsvann. Fulgte grusveien oppover mot Ullevålseter og ned igjen, og spiste niste på en benk ved vannet. Vi drar dit med jevne mellomrom. Kort avstand til byen, gode grusveier, benker og ildsteder og bademuligheter over alt. Og de store endringene som er blitt gjort på området nedenfor kiosken er faktisk blitt innmari fint.

Obligatorisk for nye Osloborgere. Og om du har vært der en million ganger før og det er en stund siden sist… på tide å stikke oppom igjen? Alltid en vinner, spør du meg!

I dag stikker vi en tur på hytta til mine svigerforeldre, halvannen times tur unna. Ha en fortsatt fin dag!

Tur rundt Sognsvann

Tur rundt Sognsvann

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s