Det enkle hytteliv

Fra i går til i dag var vi på mine svigerforeldres hytte. En kort kjøretur unna byen, men likevel langt nok unna til at vi fikk feriefølelsen, selv om det var for en kort stund.    

HytteturDet er noe eget med en «ordentlig» trehytte inni skogen uten altfor mange fasiliteter synes jeg. Selv uten innlagt vann går det bra med tre unger, når man har strøm og kan koke vann (eh, i hvert fall over ikke altfor lang tid…).

Jeg synes det er utrolig avslappende å kjenne lukten av skog, slappe av uten tv eller internett i nærheten (jeg er av dem som trenger lett tvang…), pusse tennene ute mens man ser konturene av mørke trær mot lys kveldshimmel og ligge i et lite anneks med vinduene på vid gap og høre nattregnet strømme utenfor. Og så hjelper det selvfølgelig på å ha hjelpende farmor-hender og farfar-fang når vi har fri…!

Bortsett fra at vi aldri lærer å pakke kvelden før sånne turer (og ender opp med å bruke 2,5 time på noe som vanligvis tar 20 minutter) og det er et styr å komme seg av gårde så er vi glade for at vi dro; været var nydelig, og ingen Briotog og bilbaner i verden kan måle seg når tre små gutter får løpe og krabbe rundt og titte på kongler, maur, pinner, fugler og vannpytter!

Ønsker deg en fortsatt fin avslutning på noen forhåpentligvis gode langhelg-dager!

Hyttetur

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s