Skjønnheten i kaoset

Noen musikkperler har fått ny mening etter at jeg fikk barn. Hver gang jeg hører «Landslide» av Fleetwood Mac får jeg et ønske om å bare holde denne tiden fast, akkurat sånn som den er nå, med alt kaoset, for jeg vet jo at den forsvinner.

Stevie i Fleetwood Mac skrev visstnok teksten til sin syke far. Mange har også tolket den som en henvisning til et samlivsbrudd, som en tekst fra mor til barn som er blitt store og flytter hjemmefra eller bare om det å miste noen man er glad i. Det kan være alt sammen, tror jeg. Tider forandrer seg, endring er en del av livet, noe vi må gjennom. Teksten minner meg uansett på øyeblikkets verdi. For plutselig er det borte.

Oh, mirror in the sky
What is love?
Can the child within my heart rise above?
Can I sail thru the changing ocean tides?
Can I handle the seasons of my life?

Well, I’ve been afraid of changing
‘Cause I’ve built my life around you
But time makes you bolder
Children get older
I’m getting older too

Tiden går fort! Det er en floskel, men ikke mindre sant av den grunn. Alle dagene som går over i hverandre av nattevåk, hyl og skrik, latter og glede, knall og fall, matlaging og husarbeid, henting og levering, logistikkutfordringer og forsøk på å få tidskabalen til å gå rundt…

Og så plutselig, i et kort øyeblikk, ofte når jeg minst venter det, så kan jeg bli overveldet av det fine i dette kaoset.

Fin fredag ønskes deg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s