Skjell-plukking på Bygdøy

Husker du da du var liten og kunne bruke timesvis på å finne fine steiner, skjell og sneglehus på stranden, og sitte etterpå og sortere og studere dem? Jeg synes faktisk det er ganske så morsomt enda, jeg (når jeg har noen små å plukke sammen med, da…)!

BygdøySolen skinte da vi sto opp i dag, så vi pakket med oss niste og dro ut til Bygdøy. Vi parkerte bilen på fellesplassen rett forbi Kongsgården, tok ungene i vognene og fulgte kyststien rundt til vi kom til Paradisbukten. Det er alltid fint å ha et mål med turen, når man skal få en toåring til å sitte i ro i bil eller vogn. I dag var målet skjellplukking på stranden.

Vi spiste niste og koste oss i solen, hunden fikk svømt noen turer etter pinner og ungene fikk lett etter skjell og andre morsomme ting i fjæresteinene. Og da vi kom hjem igjen regnet det. Godt utnyttet utedag, med andre ord!

Egentlig burde vi bure oss inne i disse dager og pakke for harde livet, for vi flytter om snaue to uker og jeg kjenner pulsen stiger litt dag for dag. Rekker vi å bli ferdig, tro? Men da solen skinte og vi likevel hadde tre rastløse små så tenkte vi at vi heller bruker dagen ute og kvelden inne på de kjedelige tingene.

_MG_8414 Bygdøy

Nå står skjell-samlingen til pynt i et glass på spisebordet, og jeg manner meg opp til kveldens rydde- og pakkeøkt…

Fortsatt god søndag til deg!

_MG_8459_2

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s