Flyttemodus!

Jeg fant forleden ut at jeg har flyttet hele 13 ganger på de siste 14 årene…! Innpakking og utpakking. Opp og ned trapper. Inn og ut av kollektiver, leiligheter og hus. Studenthybler, hyggelige og mindre hyggelige mennesker, koselige krypinn, mindre koselige krypinn, engelsk vegg-til-vegg-teppe-over-alt-leilighet, første egne leilighet, hus…

Og here we go again… Litt over ett år siden sist. Da sverget jeg på at det var siste gang på mange år. Det gjorde jeg gangen før det også, men så fikk jeg plutselig to i magen og behovet for større plass meldte seg. Denne gangen leier vi heldigvis ut huset møblert, men det er ganske mye å pakke likevel.

Vi har vært noen runder ute og supplert med pappesker, og om du er på flyttefot selv eller bare veldig interessert i pappesker (…) så kan jeg informere om følgende:

10 pappesker på Maxbo koster kr 390. 10 pappesker på Clas Ohlson koster kr 238. Og 10 pappesker på IKEA koster kr 175.

Så ute skinner solen og her står vi, opp ned i pappesker og rot. Mens våre tre små krabber og løper rundt og synes det er helt topp med alt kaoset. Ting å kaste rundt, undersøke og potensielt ødelegge over alt… Hadde de kunnet snakke så tror jeg jammen de ville sagt «mer av dette, mamma!»

Det er jo mye morsommere å stå oppi lekekassen selv enn å ha lekene der?

Flyttemodus

Hvorfor rydder vi ikke litt oftere…Trenger vi alt dette? Eller mesteparten? Eller bare litt…?  _MG_8482

Trenger man en aubergine-lue i England tro?

Flyttemodus

Eller hva med en gulrot?

Flyttemodus

Kommer vi i det hele tatt til å komme oss ut av dette huset om noen dager…?!

Og hvorfor i alle dager har jeg kjøpt en aubergine- og en gulrotlue? Det har jeg ikke. Jeg har en svigermor som jobber på en barneskole og sponser oss med fine til-overs-effekter. Men om de kommer til nytte i England er fremdeles høyst uvisst…

Ønsk meg lykke til!

12 tanker om “Flyttemodus!

 1. Anna GL

  13 ganger på 14 år er heftig mye! Da jeg innså at jeg hadde flyttet 7 ganger på 8 år var jeg nesten litt rotløs. Nå har jeg bodd i denne leiligheten i to år og vi har begynt å se på hus. Da må det være et hus for å BO i. Det er liksom målet.

  Det fine med å flytte er at man får opplevd nye ting. Dere får oppleve et nytt kapittel i England! 🙂

  Svar
 2. Ambivalentica

  Når jeg kikket innom i dag tenkte jeg faktisk på at dere antakelig var i flyttemodus for tiden 🙂 Ønsker dere all mulig lykke til, det er et pes når det står på, men fint når det roer seg. Håper du får tid til å oppdatere underveis. Er det lov å spørre hvorfor dere flytter? Det har visst gått meg hus forbi 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Oppdateringer blir det nok. De neste tre månedene tilbringes litt her og der, før vi flytter til UK i september. Grunnen til flyttingen er at mannen min skal studere en MBA på Universitetet i Cambridge 🙂

   Svar
 3. Beate

  Du har jo snart sort belte i flytting! 😀 Jeg har også flyttet mange ganger i livet, og det blir nesten en livsstil. Nå har vi bodd i samme hus i over 4 år og jeg har flytte-abstinenser! Det er slitsomt å flytte, men faktisk vanskeligere å bli boende 😉

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   He he, ja jeg kjenner følelsen… Men forhåpentligvis er det snart slutt på flyttefrekvensen vår også. 4 år på samme sted høres jo nesten ut som en liten evighet…;-)

   Svar
 4. Lammelåret

  Haha, det er jammen meg mye rart vi får i hus. En god venninne av meg sier at alle burde flytte hvert tiende år bare for å få ryddet ordentlig opp. Det er vel noe med det, men hvert år..? Det høres ut som min tid som student.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, mye av flyttingen min også skyldes en rotløs studenttilværelse. Men nå roer det seg forhåpentligvis det neste tiåret… Vi får se 🙂

   Svar
 5. Maria

  Så hyggelig å finne bloggen din! 🙂
  Jeg har lest meg gjennom flere innlegg her, og det var mye interessant å lese for en annen tvillingmor – som også er i flytte modus 😉 Jeg legger deg til i blogglisten min, og gleder meg til å følge med videre.
  Lykke til med det som gjenstår av pakking! Høres spennende ut å bo i England for en tid.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Så hyggelig, velkommen skal du være! Jeg tittet kjapt innom din blogg nå og skal definitivt komme innom igjen! Fem barn hvorav to er tvillinger… imponerende! Morsomt med noen andre tvillingmamma-blogger 🙂 Ha en fin kveld!

   Svar
 6. Abelone

  Om man får bruk for gulrot- og auberginelue? Vel, da trenger du ikke lure på hva som skal være kostyme neste karneval.

  Flytting er fint for å få ryddet opp. Sist flyttet vi under 6 km, da ble alt rotet med oss. Har åpnet alle eskene, men det er fremdeles et par som ikke er pakket ut av. Tror jeg trygt kan konkludere at det ikke er noe vi kommer til å savne.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   He he, det blir nok en liten gulrot og aubergine til neste karneval ja. Fordelen med flytting skal jo være at man får kvittet seg med litt skrot, så vi har en ambisjon om å gjøre nettopp det denne gangen. Vi får se… 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s