Postkort fra tre små i Stavanger

Mamma begynner å bli sliten av reisingen med oss tre, så vi slenger inn en liten oppdatering på hennes vegne! Vi har det fint. Helt supert, faktisk! Vi tør påstå at Stavanger er en like bra by som Bergen.

Postkort fra StavangerVi har kjørt bil i mange timer i mange dager. Ferge, til og med, to ganger! Det er så kjekt å ha onkler og tanter rundt omkring som vi kan komme på besøk til, rote og søle hos og så kjøre videre.

Vi har en papp-plate i bilen mellom oss og storebror, og det er ganske ålreit å ikke bli slått i hodet eller kløpet i armen hele tiden… Storebror ser på noe som heter Byggmester Bob på en skjerm om igjen og om igjen og om igjen… Vi (Knoll og Tott) sover for det meste.

Postkort fra StavangerAlle tingene våre er oppi kofferter, bagasjerom og skiboks. Mamma og pappa virker litt irriterte hver gang de holder på å lete etter noe. De sier de ikke finner noen ting. Det skjønner ikke vi. Det er jo bare gøy å dra alt ut på bakken og legge det inn igjen hundre ganger om dagen!

De fleste måltider får vi servert i bilen, på gulvet eller i en sofa. Og sofaene får vi stort sett hoppe eller stå på hodet i. Det passer oss helt fint! I tillegg spiser vi is flere ganger om dagen.

Postkort fra StavangerPostkort fra Stavanger

Hvert nye sted vi kommer er det haugevis med nye leker, lekeplasser og barn å leke med! Vi krangler og skriker litt, men det gjør vi hjemme også.

Vi legger oss litt senere enn vanlig og sover mindre på dagen. Det blir vi skikkelig grinete av, og da blir mamma ganske grinete også, men vi henter oss inn med noen 5-minutters blunder her og der.

Det er mange fine steder å sjekke ut i denne byen, men mamma og pappa orket ikke å trille oss rundt så mye i dag så vi holdt oss innenfor en ganske liten radius i byen.

Det vil si opp og ned et par gater…

Postkort fra Stavanger

Postkort fra Stavanger

Mamma drikker litt mer kaffe enn hun pleier og i dag sa pappa at det skal bli greit å være på ett sted over litt lengre tid snart.

De synes vi blir litt vanskeligere å ha med å gjøre når det er så mye forandring hver dag. Vi synes de kan være litt vel stresset. Slapp av litt da… det er jo ferie!!

Vi synes dette livet på landeveien er helt topp! Og best av alt: Vi skal bo med alt stæsjet vårt oppi kofferter og bager i nesten tre måneder til!!

I morgen drar vi videre på ny biltur, til et sted som heter Kristiansand. Der har de visst noen skikkelig kule dyr.

Vi blogges!

Hilsen Knoll, Tott og Storebror

Postkort fra Stavanger

1 tanke om “Postkort fra tre små i Stavanger

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s