Gavetips: Coffee table bøker

Jeg er veldig glad i store, fine bøker i sjangeren «coffee table books». Jeg har et utvalg av mine liggende under stuebordet og koser meg med å bla i dem om og om igjen, til inspirasjon og noe fint å hvile øynene på.

Kanskje et tips om du leter etter bryllupsgave, bursdagsgave eller noe til en god venninne? Du finner interiørbøker, fjell- og turbøker, kunstbøker, kokebøker, reisebøker, historiske bøker og masse annet i samme sjanger i en god bokhandel. I det hele tatt mye fint å velge i!

Coffee table booksForleden fant jeg ut at junior på snart tre syntes boken jeg fant her på hytta om «Kongens Hus – alle kongeparets hjem» var like morsom å bla i som meg…

Coffee table books

Coffee table booksFascinasjon for konger, dronninger, prinser, prinsesser, slott og kroner er visst noe som følger alderen. «Oiii, se der!» var en gjentagende kommentar gjennom hele boken. Etter at vi hadde bladd oss gjennom et stort antall himmelsenger og gigantiske soverom sa han: «Jeg skal spørre kongen om jeg kan bli med ham hjem en dag. Men da kan jeg ikke ha med Ludde (kosedyr) og smokk». 

Nei, det skulle bare mangle. Visse regler for oppførsel må man jo ha på overnattingsbesøk hos kongen…

Fin kveld til deg!

Coffee table books

6 tanker om “Gavetips: Coffee table bøker

 1. TreTette

  Så herlig med et avbrekk fra Selveste Sabeltann og co innimellom 😉 Her pauser vi gjerne med jaktblad.. 🙂 Håper dere alle har det fint!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hagebøker har jeg ikke vært borti enda:-) Kanskje fordi jeg totalt mangler grønne fingre selv. Kanskje noe jeg burde ønske meg nettopp av den grunn? 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s