Gutter som leker med dukker

Jeg har ingen brødre og derfor er det fint lite vi har fra jeg var liten av togbaner, biler, actionfigurer og så videre… Men barbie, dukkehus, miniatyr porselensservise, bamser og dukker har vi til gjengjeld mye av!

DukkehusOm et par års tid, etter litt mer eller mindre frivillig kjønnssosialisering blant jevnaldrende, mistenker jeg at storebror kommer til å se på meg med en skeptisk mine hvis jeg kommer drassende med barbier og dukkehus.

Men enn så lenge fryder jeg meg over at han ser ut til å dele min begeistring for nostalgiske jenteleker…

DukkehusSweet memories…

DukkehusNice outfit på far i huset, for ikke å snakke om det hengende benet (jeg husket ham ikke helt sånn)…

Dukkehus… og mor i huset ser jo  passe gal ut (blanding av bollebakende husmor og Madonna anno 1984)

DukkehusHan syntes riktignok det var mye morsommere å kaste dukkene ned trappen så de «banget hodet» i bunnen av den, kjøre leke-dukkevognen fort ned fra taket så den kræsjet på plenen og rygge en lastebil med grus inn i kjøkkenet enn å pusle på med innredning og rollespill, men en hyggelig stund på plenen hadde vi likevel…

Leker du typiske jente-leker med guttene dine og omvendt? Når synes du jente/gutt-skillet blir ordentlig tydelig, og er det noe du har lyst til å motvirke?

Fin kveld til deg!

Dukkehus

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s