Grå lørdag og blåbærtur

Pappaen og storebror tok en liten blåbærtur i pøsregn mens de to minste sov i dag, og da de kom trampende inn igjen til et varmt kjøkken, spiste regnvåte bær rett fra skålen og lagde bananpannekake med nyrørt blåbærsyltetøy så var det nesten så jeg gledet meg til høsten. Nesten…

Grå lørdag

Grå lørdagGrå lørdagRegn på vindusruten, et kjølig drag i luften, tordenvær i natt. Det minner meg på hvor utrolig heldige vi har vært med denne sommeren! Snart fire sammenhengende uker med fantastisk vær. Varme, fine, solfylte dager. Ingen rastløse unger, regntøy og kalde hender. Bare føtter, shorts og late dager ute i gresset. Utrolig lettvint og behagelig.

Så til tross for en fin, grå dag: Enn så lenge lar jeg hodet forbli i sommermodus og håper noen fortsatt fine soldager fremover…!

(Oppskrift på glutenfri bananpannekake finner du forresten her. Tips: Bland litt blåbær inn i røren før du steker på middels varme.)

Regnfylt lørdagshilsen til deg, hvor enn du befinner deg!

Grå lørdag

2 tanker om “Grå lørdag og blåbærtur

  1. guttemmma

    Hei, og tusen takk for hilsen på bloggen min! «Koselig» er vel ordet jeg tenker av titte innom din:-). Skjønner godt det er travelt, syntes det var det med tre på fem år, så tre på to….så flink du er!! Ser dere skal flytte til England, har en god venninne som flytter til Wimbledon i disse dager, trebarnsmor hun også! Jeg titter snart innom bloggen din igjen!
    klem fra Anette♥

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s