Gården. Og gode ferieminner.

De siste ukene har vi tilbrakt på min gommos barndomsgård i Hallingdal, og det er et av de stedene jeg virkelig kommer til å savne når vi om noen få uker shipper kassene våre og flytter et år utenlands (Goodbye house, welcome England)!

GårdenHer sprang min gommo barføtt i gresset som barn, her hjalp faren min til med gårdsarbeid da han var gutt, her har jeg vært i nær sagt alle ferier siden jeg var liten, og denne sommeren har mine tre små gutter gjort seg kjent med hver lille gresstue og stein på tunet.

Det er jo noe helt spesielt med de stedene man assosierer med barndommens ferier, snille besteforeldre, familietradisjoner, lek og moro… «Låvestua», for eksempel, det lille rommet oppunder taket på låven, der jeg og søsteren min lekte med dukker og hadde teselskap…

Gården  GårdenLangt fra «skandinavisk minimalisme» – her er det Hallingtradisjonens sterke farger som gjelder, men jeg får ro i kroppen når jeg sitter på kjøkkenet her…

GårdenGårdenTing med minner og historie over alt…

GårdenGårdenGårdenJeg sover aldri så godt som her, med fjelluften inn fra vinduet og lyden av bekken rett utenfor…

GårdenGårdenPå «det gule rommet» sov jeg godt gjennom hele oppveksten…

Gården… og når solen skinner og fjelluften er litt skarp smaker kaffen særlig godt i le av eldhuset… 

Gården

Innen ripsbuskene er klar for å plukkes i år er vi langt borte, og det er litt vemodig at det er så lenge til neste gang. Men det er fint å glede seg til å komme tilbake igjen også…

Gården… med tre små som har blitt litt større, og som kan skape sine egne barndomsminner med lek på plenen, gjemsel på låven og varme besteforeldrefang på kjøkkenet…

Så takk for denne gang, til vi sees igjen!

Gården

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s