Tre år!

Hjelp, så fort det går! Tre år er ikke lang tid, men når jeg tenker på hvor mye som har skjedd de siste tre årene er det nesten skremmende…

Tre årTre år siden denne lille karen ble lagt i armene mine for første gang. Lite visste jeg da at vi skulle feire treårsdagen hans med to små brødre, ha giftet oss, flyttet en gang og stå på tampen av å flytte for andre gang på under halvannet år – denne gangen til England…!

Ny i verden

Tre årTing står litt på hodet om dagen, men i dag har vi hatt fokus på en eneste ting: Denne lille, store gutten.

Det er litt spesielt med treårsdagen synes jeg, for det er liksom første gang han virkelig har skjønt noe av det. Gledet seg og hatt forventninger. Om kake, hoppeslott, gaver, seigmenn og kanskje en spidermandrakt.

Så da vi kom inn til ham i dag tidlig og sang bursdagssangen for ham var det nesten så han spant seg ut av sengen i vill begeistring!

Så liten, og plutselig så stor. Jeg får en liten klump i halsen når jeg tenker tilbake. På hva som skjedde akkurat i dag, for tre år siden. Det aller største… Og sånn kommer jeg nok til å tenke hvert år så lenge jeg lever!

Fin kveld til deg!

Tre år og (nesten) stor

Tre år!

4 tanker om “Tre år!

  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Takk! Ja, jeg har tenkt på det mange ganger i dag. Ferdig med det verste «slitet»; gullkorn og merkelige påfunn og herlige krumspring hver eneste dag. En liten fyr man kan ha verdens rareste samtaler med. Så får man bare leve med en god porsjon «trass» også. 😉

   Svar
 1. TreTette

  Gratulerer så mye med treåring i hus! ♡ Det er utrolig hvor fort tida går, og jammen har dere fylt årene med mange begivenheter 🙂 Nå har jeg kost meg med å lese alle innleggene dine siden sist – du skriver veldig bra og jeg er så glad for at du la igjen beskjed sånn at jeg fant veien inn hit til deg og familien din 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! Og velkommen tilbake, jeg har savnet både dine innlegg og de gode ordene du pleier å legge igjen her, det er så koselig! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s