Tid for listeskriving og bruktfunn

I går skrev jeg om ting jeg gleder meg til når vi nå går inn i den friske, fargerike og fine tiden av året som ligger foran oss. Bortsett fra koselige innekvelder, stearinlys, turgåing og eplespising er det for meg også tiden for listeskriving, ryddeprosjekter og ikke minst loppemarkeder og bruktbutikker! Vandre gatelangs i skarp høstluft og se på alt som rører seg i byen, og kanskje komme hjem med et bord eller en stol som «bare måtte» få et nytt hjem.

Tid for listeskrivingDet henger sikkert igjen fra da jeg opp gjennom årene har startet skole og studier igjen etter en lang og lat sommer. Etter lange dager utendørs fylt av sol, bare føtter og sene kvelder kommer hverdagen snikende igjen. Start på et eller annet. Ofte flytting. Komme i orden, bli kjent med pensum eller nye jobbprosjekter. Fylle kalenderen med aktiviteter.

I dag har vært en sånn dag for praktiske gjøremål. Og jeg har kommet meg ganske godt ned på «to do-listen»:

  • Ordnet pass til storebror
  • Forhåndsstemt (borgerplikten herved utført!)
  • Ryddet litt i barneklær og egne klær (den evinnelige møllen av «blitt for smått» og «behov for nytt»)
  • Svart på noen eposter jeg har hatt liggende
  • Betalt noen regninger

Tid for listeskrivingOg aller best: Vært innom den beste virtuelle brukthandelen Finn.no (ikke like sjarmerende som byvandring), men likevel: Jeg har fått meg en ny «brukt» Macbook – jippi! Under halve prisen og helt ubrukt – kan det bli bedre? Jeg har hatt nåværende maskin i snart åtte år, kjøpt i utlandet med engelsk tastatur, med ødelagt batteri (poenget dermed litt borte med «bærbar») og en skjerm som «blacker ut» i ny og ne. Rett før den sender seg selv på skraphandelen, med andre ord. Så nå blir det hjemme-kontorering på nytt nivå!

Tid for listeskriving

Ganske fornøyd med dagens gjøremål altså…

…ja, og så fikk vi operert øyet til «Ludde» da; det sto øvers på storebror sin liste. Fint å få gjort det også!

Fin onsdag til deg!

Listeskriving

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s