Tvillingøyeblikk 2/2013

Som jeg skrev i forrige uke (Tvillingøyeblikk) har disse to ført en god porsjon liv og røre, høyt støynivå, finurlige påfunn, illsint krangling, hysterisk morsomme øyeblikk og ikke så rent lite stress og frustrasjon inn i min hverdag. Men for en utrolig spesiell verden å ta del i! En liten forundringspakke, som jeg tenkte å dele litt av i ny og ne.

Tvillingøyeblikk 2/2013Her om dagen holdt de det gående nesten 20 minutter med å bytte på å være «sjåfør» og «dytter». Stemningen var på topp (bortsett fra hver gang bilen krasjet inn i en vegg og jeg måtte ile til for å snu den).

Nå begynner vi virkelig å se hvor stor glede de har i hverandre, disse to, og hvilken kommunikasjon de har som bare de selv forstår (selv om de krangler så busta fyker også)! Der andre barn på samme alder ville sittet og lekt side om side og ikke vært så opptatt av den andre er det helt tydelig at de har sine egne påfunn, de to sammen, som de ler av og sjekker ut om de får respons på. Det er rett og slett underlig. Og utrolig morsomt å følge med på!

Fin fredag til deg!

Tvillingøyeblikk 2/2013

2 tanker om “Tvillingøyeblikk 2/2013

 1. underveis

  Jeg tenker alle dine tre kommer til å ha ufattelig mye glede av hverandre framover. Nå har de to minste kommet seg «på beina og i farta» – og blir gode lekekamerater både for hverandre og for storebror. Alle er så tette at de kommer til å ha et helt spesielt forhold. Hvis de får tid til å utvikle det. Jeg ser at mine tre har så mye utbytte av at vi alltid har vektlagt at det skal finnes søskentid. At de ikke bare skal være avgårde på egne aktiviteter og med forskjellige venner (det høres sikkert helt science fiction ut for deg nå – men den tida kommer fort) hele tida – men at det også er nok tid her i familien. Mine tre kom på fire og et halvt år. De to eldste er det 21 mnd i mellom. De har alltid hatt en spesiell link, vært en form for pseudotvillinger med eget språk. Jeg synes det er så godt å se den gleden de har av hverandre.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja du har jo tre veldig tette barn, så det var nok ikke helt fjernt fra min hverdag! Jeg merker stor forskjell nå etter at de to minste begynte å gå, og om ikke lenge begynner de sikkert så smått å kunne leke sammen alle tre. Godt tips det du sier med søskentid når de er større – felles opplevelser og minner skaper sterke bånd.

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s