En farfar i livet skulle alle ha

Våre barn er så heldige å ha fire besteforeldre i livet sitt. Fire varme, kloke, morsomme, fine mennesker som elsker dem like høyt som vi gjør. Som har tid, som tøyser og tuller, som sniker til en ekstra is og litt godis når mamma og pappa ikke ser, som kan og vet så mye og som ser litt stort på ting.

Ein farfar i livet skull alle ha
Ein goffa å springe ned til
som alltid har lyst på ein kaffikopp
og til å kaste bort tid på ein liten kropp. Ja, ein farfar i livet skull alle ha
Ein farfar i livet skull alle ha

Odd Nordståga

En farfar i livet

En som blir med på tur, forteller historier, løfter, bærer og viser ting

Heldige små, og heldige oss! Denne sommeren har mine foreldre brukt hele sin ferie sammen med oss mens vi har vært på flyttefot, enten på fjellet eller hjemme hos seg. I fjor da tvillingene var tre måneder, eldstemann ikke hadde fylt to enda og mannen min hadde begynt å jobbe igjen gjorde de det samme. Og gjennom hele året som har gått, når mannen min har vært på jobbreiser og når barna har vært syke. Jeg tror ikke jeg hadde overlevd uten dem!

Kan man forvente at besteforeldre stiller opp sånn? Så absolutt ikke, mener jeg. De er jo begge i full jobb, det er krevende å ha tre så små barn rundt seg, de nærmer seg pensjonsalder og har lagt småbarnsfasen bak seg for lenge, lenge siden. Derfor er jeg utrolig takknemlig!

En farfar i livet skulle alle haEt fang å sitte på når øynene er trøtte og det nærmer seg legging, en som vil lese bok og kose litt.

Ja, besteforeldre i livet skulle alle ha.

I morgen er det tilbake til hverdagen på alle måter, når alle er tilbake i full jobb og jeg skal tilbringe de siste to ukene før avreise med alle tre ungene og hunden fra morgen til kveld. Mer om det senere…

Når denne sommeren snart er over blir det en god stund til neste gang! To store og tre små kommer til å savne alle disse fire fine besteforeldrene i året som kommer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s