Mitt skip er lastet med…

Tja… si det! Jeg har blitt utfordret på «simple living» de siste månedene. Det startet med opprydningen i huset i vår, fortsatte i sommer mens vi har bodd med alle klær og ting i bager og kofferter og nådde et nytt nivå denne uken, da det var om å gjøre å begrense flyttelasset vårt til kvoten.

Det har blitt enda noen turer til Fretex, gitt! Og det føles ganske bra å ha redusert klesskap og andre ting til det jeg faktisk bruker, ikke det jeg brukte en gang i fjor (eller før jeg hadde est ut til dobbel størrelse i to svangerskap) og ikke vet når jeg kommer til å ha bruk for igjen. Det er fordelen med flytting og pakking… om man skal prøve å finne noe!

To hyggelige engelske karer kom og hentet flyttelasset vårt denne uken, mens tre storøyde små sto og beundret den enorme bilen. Vi gjenforenes med de 18 kassene og to barnevognene våre om en ukes tid…

God fredag!

Mitt skip er lastet med...

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s