Barndomsvennene

Du har sikkert et par av dem i livet ditt. De vennene som har vært der nesten så lenge du kan huske. Som tråkket den samme skoleveien som deg, som du satt og kniste med i friminuttene på ungdomsskolen, som kjenner hele tidslinjen din, alt som har skjedd, alle valg og utfordringer og oppturer og nedturer. De du har ledd på deg magekrampe med, grått sammen med og som har klart å få frem smilet mens tårene rant. De som kan sette deg rett tilbake til da du var fjorten år, nysgjerrig på fremtiden og like nysgjerrig på hvem du selv egentlig var.

SøndagslunsjI dag hadde jeg en liten avskjedslunsj sammen med to gode barndomsvenninner og familie. Det neste året kommer en av oss til å befinne seg i India, en av oss i England og en av oss i Norge. Vi har gjort det før. Vært på ulike kontinent og i ulik tidssone, med forskjellig hverdag og nye venner på hver vår kant. Men så kommer vi hjem igjen, og så er det som tiden bare er visket ut og alt er akkurat det samme. Tre forskjellige personligheter med en felles referanseramme, en felles historie. Som gjør at man finner sammen igjen, på nytt og på nytt.

SøndagslunsjSånn blir det denne gangen også. Vi kommer til å leve våre ulike liv, med våre forskjellige hverdager, våre ulike opplevelser, i ulike land. Til vi sees igjen.

Jeg gleder meg allerede til neste gang!

Søndagslunsj

En tanke om “Barndomsvennene

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s