Pauseinnslag

PauseinnslagTo store og tre små er for øyeblikket mest sannsynlig opptatt med:

  • Å holde styr på to ettåringer, en treåring og all bagasje på vei fra Norge til UK
  • Holde tunga rett i munnen og bilen på riktig (gal!!) side av veien
  • Finne frem til det som skal være vår lune hule hele det neste året i Cambridge (som vi ikke har sett annet enn på noen få nettbilder, uææ!)
  • Det alle på flyttefot gjør, vel: Spore opp nærmeste IKEA!!

… og sikkert ti tusen andre små og store praktiske ting.

Jeg har ikke tenkt å bli borte lenge altså, men inntil vi har fått tak over hodet og bredbåndet på plass så kan du jo ta deg en kaffe og titte litt i arkivet:

Den som har fulgt bloggen fra starten av har sannsynligvis rukket å bli kjent med min forkjærlighet for kaffe og mørk sjokolade. Jeg har også delt noen av mine matgleder her; hva med å prøve en hjemmelaget iste, en av mine tre favorittretter med rotgrønnsaker eller scones på en søndag?

Du har fått med deg at dette ikke er første gangen jeg er i flyttemodus (faktisk heller ikke første gangen jeg bor i England). Jeg har delt mine bekjennelser som tvillingmamma, latt deg ta del i noen tvillingøyeblikk og listet opp noen noen «fun facts» om tvillinger. Du har kunnet lese at jeg som alle andre blir rimelig frustrert over unger som ikke sover om nettene, selv om jeg har konkludert med at det går over selv om man føler seg som en søvndesperado i perioder, og at min beste medisin ofte er å komme meg i bevegelse.

Jeg er stor fan av de små gledene i livet, og finner disse veldig ofte ute i naturen. Jeg skal ikke skryte på meg å være noen villmarkens datter, men har delt noen tips både til hvordan gutta kan gjøre kona fornøyd på telttur, og hvordan du kan vekke barndomsminner med pinnebrødsteking i fjæresteinene. Du har sikkert blitt litt kjent med vårt firbente lille venn som ga oss en god innføring i foreldrerollen og som vi har funnet stadig mer kreative metoder for å få lagt inn lufteturer og mosjon med i en travel hverdag.

Til slutt er jeg under evig opplæring i denne jobben min som mamma, som kom kastende over meg litt raskere enn jeg hadde sett for meg på forhånd. Det har (om ikke annet) gjort meg til en mester i multitasking! Jeg søker stadig inspirasjon, tips og råd fra andre og deler gjerne også av mine egne erfaringer, men til syvende og sist er det min oppfatning at det neppe er mulig å dele ut noen «pris for beste mamma», selv om man noen ganger skulle tro det var en konkurranse, dette her! Jeg velger å leve etter storebror sitt favorittutsagn: «Det går bra, mamma»

PauseinnslagJeg gikk inn i denne «bloggegreia» med en skeptisk mine (på oppfordring fra mannen min) for fire måneder siden, med tanke på at vi skal flytte til utlandet og at det er en fin anledning for familie og venner til å følge oss i vår hverdag. Men all min skepsis har vist seg å være ubegrunnet. Jeg synes denne hobbyen har blitt stadig morsommere, og så er det jo så gøy å ha blitt kjent med så mange andre fine blogger!

Så om du er helt ny og titter innom, velkommen skal du være, og til deg som har vært her før: Så hyggelig at du tar deg tid, og tusen takk for alle kommentarer du legger igjen!!

Jeg tror jammen jeg skal fortsette med de greiene her litt til, jeg!

Ønsker deg en god dag!

Pauseinnslag

2 tanker om “Pauseinnslag

  1. Heidi

    Jeg har begynte å titte innom bloggen din først den siste tiden, og liker det jeg leser. Blir artig og følge deg utenlands og. 🙂 Håper flyttingen går som den skal.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s