Bad karma week…

Du vet sånne dager der alt går skeis? Fra du står opp og dunker foten inn i dørstokken, får en telefon fra helsestasjonen om at du skulle vært der for et kvarter siden og mister den nyinnkjøpte kaffen rett i bakken? Sånne dager dukker opp innimellom. Definitivt! Dårlig karma, kaller mannen min det. Uflyt, sier jeg.

UflytDen siste halvannen uken har vært akkurat sånn. Vi kom hit til en leilighet som ikke hadde vært vasket på år og dag. Varmtvannet kom og gikk, radiatorene levde sitt eget liv og vi hadde både diverse ubehagelige dusj-opplevelser og nattlige badstu-seanser.

Deretter tettet rørene på badet seg, og vi måtte benytte toalettet på henholdsvis kjøpesenteret over gaten og Starbucks. Jeg valgte det siste, mest av hensyn til kaffen…

UflytVi fikk kjapt ordnet oss TV da! Bare synd at to tvillinger som synes det er veldig gøy å gjemme seg inni alle kroker og hjørner og leke titt-tei valgte å presse seg inn bak den nye tv-en, velte den i gulvet og smadre hele skjermen.

UflytDe to samme har for øvrig knust en tallerken, et glass og en lysestake den uken vi har vært her, så med det tempoet er hele inventaret her byttet ut før vi forlater åstedet om et år.

Deretter tok brødristeren kvelden. Effektiv som jeg er tok jeg turen innom Heart Foundation og fant en ny-brukt samme modell til 20 pund, bare for å finne ut senere samme dag at jeg kunne fått den helt ny for 18. Dro tilbake på butikken, som heldigvis var greie, så jeg fikk returnert den og kjøpt en ny.

Vi har bestilt en kombi vaske- og tørketrommel og fikk den endelig her om dagen. Trodde vi… Butikken hadde rotet med bestillingen og leverte en ny vaskemaskin i stedet… Mannen min tilbrakte halvannen time av fredagskvelden på å ordne opp, og enden på visa er at vi innen søndagen er omme har skitne klær fra gulv til tak, men heldigvis en ny maskin på plass.

For å runde av det hele sprakk dolokket da mannen skulle sette seg på det for å hjelpe storebror å ta på pysjen! Jeg mener… er det virkelig mulig??? Har du hørt om et dolokk som bare sprekker sånn uten videre?

Uflyt

Definitivt bad karma week ja…!

Etter sånne dager (uker) kan det vel bare bli bedre? Jeg klamrer meg til kaffekoppen min og velger å tro det… eller?

Ønsker deg en god ukestart i morgen!

Uflyt

6 tanker om “Bad karma week…

 1. TreTette

  Auda… Først av alt: tusen takk for kjempefin kommentar inne hos meg, det varmer å høre sånt! Deretter: du er beintøff.. Jeg hadde gått og lagt meg under dyna etter to-tre av sånne dager, jeg! Det er jo helt utrolig, tv-skjermen og dolokket (?!) og alt det der? For en start. Men ja. Nå kan det bare bli bedre! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Jeg skal innrømme at da TV-en gikk føyken spratt det noen tårer her… måtte ut på gaten og roe meg ned… Med dårlig råd det neste året er ikke akkurat to nye tv-er på en uke det som står øverst på listen…!! 😉 Fin kveld til deg! 🙂

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Det håper jeg virkelig… Vi har en kirkegård som nærmeste nabo her… kanskje leiligheten er hjemsøkt?? Nei uff, det var en litt absurd ubehagelig tanke, men man kan nesten lure… 😉 Neste uke satser vi på blir en god en! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s