Gavetips: Diffuser fra True Grace

Jeg elsker duftlys og diffusere til bad eller soverom! Fint gavetips til en venninne eller noen andre du setter pris på er det også; jeg blir i hvert fall alltid glad for sånt! Her om dagen kom jeg over produktene fra True Grace.

Gavetips: Diffuser fra True GraceSå mye fint å velge i, og de lukter helt fantastisk uten å bli altfor dominerende! Det koster litt for pakken med glass, sticks og duft (derfor en fin gaveide!), men refillene er jo billigere.

Jeg er usikker på hvem som forhandler disse produktene i Norge, men duftlysene finnes i hvert fall her: Cornelias Hus. Ellers er Voluspa sine produkter kjempefine og finnes både på nett og i en god del interiør- og klesbutikker.

Et lite gavetips, til en du er glad i eller deg selv!

Gavetips: Diffuser fra True Grace

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s