Skypesamtale med hunden

Vi savner deg!

Den elleville scenen av gjensynsglede du lager bare vi har gått ut med søpla og kommer inn igjen. De store brune øynene dine og hodet litt på skakke mens vi spiser middag (det enkelte andre vil kalle tigging, kremt…). Bjeffingen din på skygger i mørket. Hodet ditt i fanget,  lyden av tassende små poter på parketten, motivasjonen på løpetur, følelsen av alltid å ha selskap, små lubne barnehender som stryker deg over pelsen og små kropper som legger seg tett inntil deg.

Skype med hundenMen jeg må innrømme: Det er en liten befrielse også. At du befinner deg der, inni skype-boksen, med dådyrblikket ditt. At jeg kan smekke ned lokket og gå og legge meg etterpå i stedet for å kle på meg og gå ut. At det holder å støvsuge en gang i uken og ikke annenhver dag. At det ikke ligger et lag med gjørme og skit der vi kommer inn hver dag. At vi har en time- halvannen til fri disposisjon hver dag, som ikke benyttes på turgåing (samme hvor koselig det enn er!).

Så tusen takk til min snille, snille venninne som passer på deg mens vi er borte, og mine foreldre som tar deg med til fjells og hjem til seg i helgene! Det ser ut som du er velfødd og ren og glad. Da er vi glade også!

Fin fredag!

2 tanker om “Skypesamtale med hunden

  1. Malin

    Huff. Kjenner meg igjen. Jeg flyttet hjemmefra(Bergen) til Østlandet for å gå i lære. Savnet etter mine to små voffser er utrolig stort, kjenner jeg nesten savner de mer en foreldrene mine. hehe.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s