Barnehagelevering med stil

Denne second hand-sykkelen ville trolig slitt med å finne en ny eier i Oslo, der man gjerne triller den ene veien og svetter seg oppover bakkene på veien hjem.

Her i Cambridge, derimot, er landskapet pannekakeflatt, så tre gir, smale hjul og bilsete/sykkelvogn til ungene er alt jeg trenger. Og sjekk handlekurven til hu mor, da! Ha ha. Her kjører vi stil på både barnehagelevering og shopping…!

Barnehagelevering med stilBruktmarkedet for sykler er spinnvilt på denne tiden av året, når alle studentene strømmer til byen. Sykkel er nemlig det enkleste fremkomstmiddelet på grunn av bilfritt sentrum, dårlige parkeringsmuligheter og godt tilrettelagte sykkelveier. Men jeg fikk meg da en «pen» liten sak for en irriterende sum penger!

Selveste kronprinsen sittende på toppen, med de to lakeiene hans bak i sykkelvognen. Den vognen er forresten kanskje den beste investeringen vi har hatt på barnefronten – lett å veksle mellom joggevogn og sykkelvogn, og god plass og isolasjon for to småtroll oppi. Ungene elsker å bli med på både jogge- og sykkelturer oppi den!

Bortsett fra at det tar litt tid å lære seg trafikkreglene her i trafikk-bakvendt-land (og det er pokker så tungt i motvind og regn) er det faktisk innmari greit å komme seg rundt med sykkel og vogn – egentlig mindre pes enn med bil hjemme. Og så gir det jo masse gratis trening og frisk luft også da – en ekstra liten bonus!

Hva med deg? Reiser du mest med bil, sykkel, til fots eller kollektivt?

God fredag til deg!

Barnehagelevering med stil

4 tanker om “Barnehagelevering med stil

 1. TreTette

  Så tøffe dere er! Du er bare selve manifestasjonen av supermamma 🙂 Vi bor sju minutter i bil unna butikken, og må følge veldig trafikkert vei i 80-sone den siste biten så det har blitt med den ene gangen jeg har syklet med vogn til butikken. Det blir nok bedre når de blir eldre og kan sykle selv, for da kommer vi forhåpentligvis fram på stien 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hehe, var ikke fullt så ambisiøs hjemme, men så er det litt annet klima her, nesten ingen bakker og dessuten ikke så mange alternativer ettersom vi ikke har bil! 🙂 Fin kveld til deg!

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja… det er visst temmelig surt og kaldt her vinterstid, så jeg er forberedt på noen temmelig ubehagelige turer…! Frem til nå har det nesten bare vært fint vær, så det er lett å være positiv… 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s