Tea and biscuits, please!

Det er bare en ting som i mitt hode er mer slitsomt enn tre syke barn, og det er å måtte ta seg av tre små mens man er syk selv! De siste dagene har jeg vært slått ut av høstens første forkjølelse.

Tea and biscuits, pleaseOnsdager er alle tre guttene i barnehage, og vanligvis er dette den dagen jeg kommer meg ut og treffer folk, setter meg med en bok og slapper av, får trent eller annet jeg måtte ha lyst til.

Men i går tok jeg på meg morgenkåpen, stålsatte meg gjenom morgenen etter en søvnløs natt, og ramlet i seng igjen etter å ha trykket i meg en brødskive og en kopp te. Og våknet klokken 14.30!! Er det mulig? Jeg som vanligvis er ute av stand til å sove på dagtid? Det er vel et aldri så lite tegn på at jeg trengte det…

I dag er tilbake til hverdagen igjen. Vi har hatt en rolig morgen, jeg og Knoll og Tott, men vi skal snart av gårde til playgroup i kirken. Været ute har skiftet fra Indian summer til ordentlig, kjølig høst. Jeg er bedre, men fortsatt litt tåkete i hodet. En av de dagene der man må unne seg litt ekstra for å holde motivasjonen oppe..

Mange kopper varm te, og noen sjokoladekjeks, for eksempel!

Ønsker deg en fin torsdag!

Tea and biscuits, please

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s