Som å vente på julenissen!

Har du noen gang tenkt «den som bare kunne oppleve at matvarene kom på døren av seg selv…«?

Selvsagt har du det!! For hvem synes det er gøy å stå i kassa på Rema en torsdag ettermiddag med tre unger som roper og bærer seg og absolutt ikke vil sitte stille i vognen eller la være å plukke ned alt som er innen rekkevidde på hyller og reoler?

Hvem ønsker å tilbringe halve lørdagen i butikken med en handleliste så lang som et vondt år og en kø foran kassen som er enda lengre?

Som å vente på julenissenOg gjett hva? Jeg slipper! For her har jeg nemlig kommet over den mirakuløse ordningen som kalles online grocery shopping. Nei, jeg har ikke flyttet til en annen planet! Ikke lenger unna enn et par timer i flylinje fra Oslo, faktisk. Her har alle de store dagligvarekjedene nettbutikk og hjemmelevering.

Så forrige søndags kveld satt jeg hjemme foran skjermen, med en kopp te, og trykket meg i ro og mak gjennom handlelisten. Gulrot… en kilo? Check. Hvor har de nå kokosmelk tro… la meg prøve å skrive det i søkefeltet… der ja! Klikk – to bokser i kurven. Check! En flaske vin til lørdagsmiddagen… check!

Handler jeg for over hundre pund (ca tusenlappen), som man fort gjør i en familiehusholdning, er det gratis levering av varene på døren. Ellers ligger leveringen et sted mellom 30 og 60 kroner, avhengig av når på døgnet man vil ha det levert.

Jeg satt i hvert fall onsdag kveld klokken 20 og ventet like spent som en treåring som venter på julenissen. «Bank, bank«… og der strømmet varene inn, gitt! Dagen etter banket det på døren igjen, og en pakke fra en av de lokale leverandørene av økologisk mat kom med en pakke frukt og grønt.

Nærmere en drøm i oppfyllelse har ikke denne trebarnsmoren kommet på lenge!

Ville du handlet matvarene på nett om du hadde hatt muligheten til det?

God lørdag til deg!

Som å vente på julenissen

4 tanker om “Som å vente på julenissen!

 1. TreTette

  Ååååh… GJETT om jeg ville benyttet et sånt tilbud om det gikk…! Og tenk så mye mindre impulskjøp (som ofte er usunne) det blir av sånt noe 🙂 Og, ja, jeg blir inspirert. Igjen og igjen og igjen. 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja ikke sant? Prisene er akkurat de samme som i butikken. Forskjellen er at man bør handle litt planlagt, det vil si ganske mye av gangen, ettersom det koster litt å få det levert dersom man handler under tusenlappen. Skulle da tro det ville vært markedsgrunnlag for noe sånt i Norge også, i hvert fall i byene? Kan love at jeg ville benyttet meg av det! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s