Lar du deg inspirere av andre?

Jeg elsker den følelsen av inspirasjon, glede og tiltakslyst jeg kan få av å treffe (eller lese om, eller høre om) andre mennesker!

Lar du deg inspirere av andre?Når jeg sitter og prater med noen og får en sånn plutselig «wow, denne personene er virkelig spennende!«-opplevelse. Når jeg ser hvordan en annen person løser sine hverdagsutfordringer og det gir meg motivasjon til å ta tak i noen ting selv. Når jeg smittes av den energien og positiviteten som enkelte mennesker bare har. Eller når jeg imponeres over hvor mye noen takler av motgang og utfordringer uten å la seg knekke.

Det er kanskje det jeg synes er det fineste ved å være i utlandet. I helt nye omgivelser, i et internasjonalt miljø. Tvinges til å bli kjent med nye mennesker. Kjenne litt ekstra på hvem jeg er, se både meg selv og det lille landet i det lille hjørnet av verden jeg kommer fra litt utenfra.

Bli litt ydmyk. Erfare hvor annerledes og ulikt, men likevel fint det kan være andre steder. Hvor heldige vi er i Norge! Oppleve hvor mye fellesskap det er i å være mamma, kjæreste og menneske på tvers av verdenskontinent. Og hvor mange spennende erfaringer folk har!

Kjenner du ofte at du blir inspirert av andre? Til å utvikle deg, gjøre noe med livet ditt eller bare kjenne på takknemlighet?

Ønsker deg en fin søndag og ukestart i morgen!

Lar du deg inspirere av andre?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s