Something’s wrong with that wrist…!

Etter en ganske søvnløs natt med bæring på en lillebror med tannfrembrudd og forkjølelse slang jeg på meg regntøy i dag tidlig og freste av gårde til barnehagen på sykkelen med de tre små bak. Onsdager er min fridag (eneste dagen alle tre er i barnehagen), og jeg kunne ikke vente til å komme hjem igjen, lukke regnet ute, og legge meg flatt ut.

Og flatt ut havnet jeg… bare ikke helt sånn jeg hadde sett det for meg!! Et litt for ukonsentrert øyeblikk, en litt for brå høyresving og såpass tung last at jeg ikke hadde sjangs til å bremse… pang! Rett i bakken.

«Are you all right?» spurte en forbipasserende eldre dame. Full av smerte og adrenalin tok jeg et raskt overblikk og svarte noe sånt som «ja, jeg har bare litt vondt i armen…» (les: jeg holder på å døøø!).

«Are you sure?» «Ja da, det går fint…«. Hun så på armen. «No, my dear. I think something’s wrong with that wrist…!«

Brukket arm...Når jeg fikk roet meg nok til å ta en titt selv måtte jeg jo innrømme at det ikke så heeeeelt bra ut! Håndleddet var låst i en merkelig vinkel og det hele så i det hele tatt ganske freaky ut…

Stakkars storebror slapp unna med skrekken, men var selvfølgelig helt fortvilet og ganske redd, og jeg hadde så inni helsike vondt at det var ikke så mye jeg klarte å trøste ham heller.

Knoll og Tott satt bak i sykkelvognen og sugde på smokkene sine og tok situasjonen med knusende ro. De så mest ut som om de var på en koselig søndagstur. Heldigvis kom pappaen fort til unnsetning og tok alle tre de siste hundre meterne til barnehagen mens den snille damen ringte en taxi for meg.

På akutten ble jeg godt ivaretatt. «Trenger du smertestillende?» «Ja takk!!» Sammen med pillene jeg tok på veien dit fikk jeg antakelig nok smertestillende til å dope ned en elefant. Toppet med noen gode magedrag med lystgass mens de dro håndleddet på plass var jeg i hvert fall mer ruset enn de fleste vil si sømmer seg for en trebarnsmamma før klokken har passert 12 på formiddagen!

Etter undersøkelser, røntgen og gips kunne jeg dra hjem med brukket håndledd, eller Colles’ fracture, som det heter på legespråket.

Brukket armNå er det om å gjøre å få hverdagen til å fungere, for mannen min har eksamen på lørdag, og alene med tre små og armen i gips er jeg ganske hjelpeløs… Barnehagen kan avlaste litt ut over de to vanlige dagene ungene er der, og vi har en barnevakttjeneste vi kan benytte oss av. Begge deler koster selvsagt skjorta (det kommer sikkert sykehusregningen til å gjøre også!), men det orker jeg ikke å tenke på skkurat nå.

De neste to dagene er det ikke så mye annet å gjøre enn å spise enorme mengder sjokolade, smertestillende, holde seg i ro og synes bare bitte litt synd på seg selv…!

Brukket arm...

14 tanker om “Something’s wrong with that wrist…!

 1. Jannicke

  Au, au, au!
  Ja, nå er det bare å ta det med ro. God bedring -håper det heler fort og at du slipper unna for mye smerte.
  Stor klem*

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk for det, Jannicke! Nå har jeg så mye ekstra tid foran skjermen de neste dagene at jeg må få sjekket ut epla-butikken din – mye fint!! 🙂 klem!

   Svar
 2. TreTette

  Auda! For en uflaks..! Og å ta det med ro med tre små unger mens mannens eksamen nærmer seg er jo dødfødt.. Jeg føler med deg! Og håper du blir bra snart.. Du som har øvd på multitasking så lenge nå kunne jo forsøkt å se om beina er brukende til å kle på guttene, bytte bleier, smøre skiver..? 😉 God bedring!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Haha, ja der sa du noe… det er ikke mye jeg får gjort nå…! Vi får ta en dag av gangen. Akkurat nå er det bare om å gjøre å hvile mest mulig… 🙂

   Svar
 3. Kirsti

  Å, så ikke! Slikt passer jo aldri! Alle gode ønsker og tanker fra meg! Håper ungene kan være max i barnehage og at dere får hjelp! Godt det snart er lørdag.

  Svar
 4. Laila Didriksen

  Ja det var en av de bedre feilstillingene jeg har sett. Som tatt ut av læreboka jo. Ikke akkurat tvil.

  God bedring til deg, håper å få dratt den på plass og få gips på lindrer smerten og at sjokolade gjør dagen en smule mer positiv. Sjokolade har en ikke ubetydelig helbredende kraft på mye og du skal ikke se bort fra at det også kan hjelpe på brukne armer..

  Svar
 5. Karen

  Aaaaaau! det så ikke godt ut! 😦
  Håper du iallfall blir tatt godt vare på og får jevnlig påfyll med sjokolade!
  Ønsker deg god bedring og en riktig god helg!
  Klemmer…

  Svar
 6. martereigstad

  Hei søte deg! Vi har hatt CC hos meg i dag, og du var savnet! Hørte om din uflaks på sykkelen, så utrolig ufortjent å brekke armen nå!! Håper det går bedre og er mindre vondt etterhvert 🙂 Vi er store fans av deg, hvis det er noen trøst! klem Marte og co

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk Marte! Savner dere alle, skulle gjerne vært med! Men vi har mange CC til gode 🙂 Armen blir bedre for hver dag – jeg klarer fortsatt ikke ha tvillingene fra morgen til kveld, men E går greit. Barnehagen er fleksibel og tar dem litt sånn fra dag til dag ut fra status. Håper jeg snart er tilbake for fullt! Håper alt er bra med deg og dine! Klem 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s