Klar for én til?

Hva er det med oss jenter? Eller kanskje dette ikke gjelder alle altså. Og det gjaldt definitivt ikke meg heller, for et halvt år siden! Men så går tiden, de små babyene er ikke babyer lenger, og så plutselig sitter man der med et lite nurk som min tre uker gamle nevø i armene og kjenner: Åh, så fint…

Klar for én til?Når jeg begynner å tenke rasjonelt, på våkenetter, bleieskift, sykdomsperioder, utstyr, bæring, amming og så videre så roper det jo stopp! inni meg. Men innimellom forsvinner liksom all fornuft et lite øyeblikk, og så er det bare… så koooos. Så fredelig. Så fint med en liten baby

En skrue løs? Ja, ganske sikkert!! Men noe er det jo som gjør at (enkelte av oss) går gjennom hele spetakkelet både én, to og enda flere ganger!

Det sies at vi damer nesten alltid ville kunne tenke oss én mer enn vi fikk… Kanskje det er noe i det? Selv der fornuften og praktiske hensyn sier stopp så er det en bitte liten stemme som sier «tja, kanskje»…

Klar for én til?Nok om det, før jeg skremmer mannen min fra å ta meg inn i huset igjen: Jeg har hatt en kjempefin helg i Bergen sammen med storebror, på besøk både hos svigersøster med familie og hos min egen søster og hennes lille nurk. Så koselig å være tante!

Og jeg må jo innrømme at det er ganske så deilig å ha en treåring med seg som er ferdig med bleier, som sover helt til klokken ni på morgenen og som synes at det er topp underholdning å lage figurer av servietter på gulvet…! I lys av det blir jo babyperioden som et fjernt minne…

Klar for én til?Søndagen ble tilbrakt på Vilvite-museet, som hadde masse spennende å by på for en liten, stor gutt! Han har løpt rundt fra det ene til det andre og spurt og gravd: «Hva er det? Hvorfor er det sånn? Hva gjør den?». Men 3D-filmen om dinosaurene måtte vi melde pass til; det ble for skummelt!

Det var godt å få pustet inn litt norsk høstluft og se familien en helg. Nå satser vi på at vi kommer oss hjem til England i morgen uten flystreik-trøbbel, og jeg gleder meg både til å se pappaen og de to mini-turboene mine igjen!

God søndag og ukestart til deg!

Klar for én til?

2 tanker om “Klar for én til?

 1. Kristin

  Så fine innlegg du skriver, er så gøy å lese!
  Ja dette blir nok et evig dilemma!
  I forhold til ditt forrige innlegg om å kunne ta seg litt ekstra tid til hvert barn, blir jo det vanskeligere å få til for hvert ekstra barn som kommer i hus.
  Men samtidig er jo den babyfasen så kort, og de har så stor glede av hverandre…
  Tror det blir mannen som setter grensa her!
  Hvis det stopper på de tre vi har, er jeg veldig fornøyd med det og:)

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja det er noen vurderinger som må gjøres før hvert barn! 🙂 Jeg har alltid hatt lyst på tre barn, og fikk det litt raskere enn forventet. Jeg synes det er så mye fint med å være flere søsken og en stor familie! Om det blir flere her er nok lite sannsynlig, men det er jo lov å leke med tanken en gang i blant… 😉

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s