Tvillingøyeblikk 5/2013

Det er tøffe tak å være tvilling altså! Jeg må alltid kjempe litt om oppmerksomheten. Det er alltid en der som vil ha den samme leken. Gjøre de samme tingene. Jeg har lært meg at jeg må kjempe litt for godsakene!

Som de kjeksene vi hadde med ut i parken i dag. De var så gode!!

Tvillingøyeblikk 5/2013Og så skulle han der broren min rappe den siste rett foran nesa på meg…

Tvillingøyeblikk 5/2013Jeg lagde så mye leven jeg bare kunne; jeg ropte og skrek og jaget ham gjennom parken.

Tvillingøyeblikk 5/2013Men han nektet å gi seg!!

Tvillingøyeblikk 5/2013Det er ikke alltid det er gøy å være to…

Tvillingøyeblikk 5/2013Heldigvis snur det fort!

Han er fortsatt bestevennen min altså. Han er bare så utrolig irriterende noen ganger!

Hilsen Knoll (broren til Tott)

6 tanker om “Tvillingøyeblikk 5/2013

 1. Livet i Casa Didriksen

  Kjenner meg SÅ godt igjen! Selv om jeg ikke er tvilling altså.. Men selv med to storesøstre er det hardt å være gutt.. Tror du man får ha bilene sine i fred?? Og den nye ambulansen med lyd?? Heier på deg, neste gang er du kjappes. Og det hjelper å øve seg på å løpe, gjerne 70 ganger frem og tilbake i stua, lære seg hvordan man kutter svingen rundt pipa best og sånn sklitakling som gjør at man suser under stuebordet og spretter opp på andre siden!! Stå på! Hilsen Yme!!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Kjære Yme! Vi skjønner godt at du har det tøft! Det er ordentlig pes å ha en storebror innimellom for oss også! Han er så mye større enn oss, og så kjapp, og kan være så bråsint, at når han roper «NEI!» har vi begynt å slippe alt vi har (av leker) i hendene og løpe for livet!! De kan bare vente seg, de storesøsknene, om noen år! Hilsen Knoll og Tott

   Svar
 2. Eli

  Så utrolig nydelige gutter! Og så store de har blitt. Selv om det er tøfft med konkurransen tror jeg fordelene er flere enn ulempene. Tenk den dagen de kjemper om den samme jenta eller når de begynner å lure lærerene for de ikke ser forskjell 😉

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Tusen takk! 🙂 Jeg mistenker at de kommer til å gjennomføre noen sprell, ja…! Og ja, fordelene er nok definitivt størst. God søndag til dere! Klem

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s