Familietid

Det er deilig å starte en ny uke og ha hatt litt familietid i helgen! Hjemme i Norge har vi en hund som krever mye aktivitet, og det fungerer alltid som en god unnskyldning til å kle på seg og komme seg ut på tur, nesten uansett vær. Søndagene våre hjemme har derfor stort sett gått med til uteaktiviteter i hvert fall noen timer av dagen.

FamilietidFamilietidEtter at vi flyttet hit har mannen min måttet bruke mange helger til studiearbeid, slik at det har endt opp med at jeg har tatt med ungene og møtt andre folk på «playdates» noen timer av gangen.

Fordelen med å være student og bo så sentralt er jo litt roligere morgener, men det er et hardt studium og ulempen er at ukedager og helger sklir over i hverandre, særlig rundt eksamener. Jeg er derfor tidvis mye alene med ungene, og å dra ut «på tur» med tre små er ikke alltid like lett.

Men i går var vi sammen alle fem, hele dagen, for nesten første gang siden vi flyttet! Formiddagen gikk med til kirke/søndagsskole for storebror, deretter var det lunsj og soving på de to minste, og hele ettermiddagen var vi ute i et nydelig, kaldt høstvær.

Vi gikk en tur langs elven, fant en lekeplass og hang der litt før vi dro hjem til middagstid. Så fint å ha en hel dag sammen med alle de fire gutta mine – på én gang!

FamilietidFamilietidI dag skal jeg og storebror på biblioteket og så en tur på lekeplassen. Hånden min er ikke bra nok enda til at jeg kan ha tvillingene hjemme, så enn så lenge er de mesteparten av uken i barnehagen. Vi tar en dag av gangen. Jeg har ordentlig lyst til å komme i gang med hverdagen igjen og ha dem hjemme hos meg, men det er bare ikke mulig så lenge det fortsatt gjør såpass vondt og gipsen sitter på!

Jeg koser meg med masse tid alene med storebror da! Nå har vi hatt en lang og rolig morgen, og nå er det snart lesestund på biblioteket.

Håper du hadde en fin helg og får en god ukestart!

Familietid

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s