You Tube-anbefalinger til ungene

Den kalde, mørke tiden er her og det er bare å innse: Det blir litt mer tv-titting enn om våren og sommeren, sånn er det bare! Hos oss hadde vi noen favoritter fra You Tube forrige vintersesong som gikk om igjen og om igjen rett før leggetid. Nå har vi hentet dem frem igjen, og supplert med et par nye!

Sjekk ut denne fantastisk søte godnattsangen fra Super Simple Songs, som har mange andre i samme kategori:

Vi har også hatt stor suksess med videoene fra KidsTV123 med alfabetet, former, dyr og farger. De er på engelsk, så det er jo perfekt for barn som holder på å lære det, som våre tre:

Jeg kan nesten garantere at de små podene blir hektet, og ikke minst at du selv blir gående og nynne på melodiene myyyye lengre enn du skulle ønske (de setter seg litt i systemet, kan man si)…

Håper du har hatt en god helg og er klar for en ny uke! Fortsatt fin søndags kveld til deg!

4 tanker om “You Tube-anbefalinger til ungene

 1. Livet i Casa Didriksen

  Et lite tips til deg som har gutter… Her har jeg lastet ned SUMO appen til TV2 på både ipad og iPhone. Dersom man går inn på juniorsiden på den appen så ligger det utrolig mange serier gratis der. Blant annet alle episodene til Vennebyen, ganske mange byggmester Bob og en hel haug med annet. Den har vært uunværlig hos oss i det siste.. Men så har vi en svoren Vennebyfan i huset og Snorkus er hans beste venn….. Jeg vet ikke om det fungerer på android for vi har ikke noe med det på.

  Svar
 2. Ingrid

  Hei!
  Jeg fikk lyst til å si at jeg kikker innom bloggen din innimellom og koser meg med det. Jeg la igjen en kort melding tidligere i høst om at jeg ventet tvillinggutter og har to gutter (2,5 og 4,5) fra før. Nå har kjekkasene kommet (8 uker) og huset – og livet – er fullt av liv, bråk, latter, humor, lekebiler, klær, musikk og hurramegrundt. Får lyst til å skrike av frustrasjon og hylgråte av lykke. Så heldige vi er. God dag til deg!
  Hilsen I, 34

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Vet du, jeg tenkte faktisk på deg her om dagen og var litt nysgjerrig på hvordan det gikk! Må si jeg er imponert over at du holder hodet over vannet med 4 så tette gutter, og attpåtil tvillinger!! Høres ut som vi har ganske lik tilværelse – kaos og glede i tett forening. Jeg er sikker på jeg en dag kommer til å synes huset er fryktelig stille…! Enn så lenge er det bare å holde seg flytende i hverdagen! Takk for at du titter innom! Og fortsatt lykke til med dine fire små. Klem din vei 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s