Gavetips: Bokstav- og tallspill fra Alga Learning

Storebror på tre år synes bokstaver og tall er morsomt! Jeg har ikke lyst til å «presse på» ham å lære, men samtidig er det jo fint å utnytte noe han selv er opptatt av!

Julegavetips: Alga Learning«Bare holde på mye lenger«, sier han og holder opp fem fingre når vi ber ham avslutte noe han synes er skikkelig gøy. Eller «jeg vil ha mange«, og holder opp to fingre over skålen med druer.

I det siste har vi holdt på mye med brettspillene fra Alga Learning: 123 og ABC. Det med tall egner seg fra tre år og oppover, og det med bokstaver fra fire år (men gutten vår synes det er stor stas nå).

Spillet fungerer ved at jeg for eksempel holder opp én finger i luften og sier én. Så skal han finne den tilhørende finger-brikken, og deretter den brikken med bilde av én ting. Brikkene settes sammen, slik at man til slutt har et stort puslespill.

Julegavetips: Alga LearningBokstavspillet er ganske likt; jeg finner en brikke med et bilde og sier ordet høyt. Han skal finne den tilhørende bokstaven under bildet (ost begynner på o) og sette ugle-pennen oppå bokstaven. Når uglen treffer riktig bokstav lager den en lyd. Deretter gjelder det å finne selve bokstaven. Brikkene legges sammen som i et puslespill.

Spillene er morsomme og lærerike – kanskje noe å ønske seg til jul? Begge deler – og mange andre fine julegavetips til ungene, både klær og leker, finner du her: Lekmer.no

Ønsker deg en fin kveld!

Julegavetips: Alga Learning

2 tanker om “Gavetips: Bokstav- og tallspill fra Alga Learning

  1. Jannicke

    Håper du får noen form for provisjon, for nå har jeg akkurat bestilt begge spillene 😉 Takk for tips!
    Håper armen er bedre.
    Klem*

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s