Ventetid. Og et magisk øyeblikk!

Første søndag i advent, og ventetiden har begynt! Helgen ble innledet med adventslys, julestjerne i vinduet og julelukt i stua, og med et «magic moment» jeg aldri kommer til å glemme:

Ventetid. Og magisk øyeblikkMens jeg la pynten på lysfatet rundt de fire kubbelysene hørte jeg storebror synge i bakgrunnen. Jeg la ikke merke til hva han sang først, før jeg hørte nærmere etter. Og da jeg snudde meg så jeg at han hadde klatret opp på ryggen på sofaen, og balanserte der mens han snurret rundt på stjernen i vinduet:

Ventetid. Og magisk øyeblikk!«Twinkle, twinkle, little star,

how I wonder what you are

Up above the world so high,

like a diamond in the sky

Twinkle, twinkle, little star,

how I wonder what you are«

Det er første gang jeg har hørt ham synge på engelsk! En spinkel liten treåring-stemme med litt uforståelige ord her og der og utydelig uttale, helt i sin egen verden, oppslukt av den stjernen i vinduet.

Her hjemme sier han ikke et ord, men i barnehagen forteller de hver gang jeg henter ham om nye ting han har sagt. Vi har merket en stor forandring i humøret hans både her og i barnehagen de siste ukene, og har skjønt at han får med seg stadig mer av det som skjer rundt ham. Det sies jo at barn i den alderen lærer språk, både morsmål og fremmede språk, i et utrolig tempo!

Denne første helgen i advent brakte med seg et lite «magic moment» for meg, som jeg bare måtte dele!

Håper du har en riktig god, lun, lysfylt søndagskveld!

Ventetid. Og magisk øyeblikk

7 tanker om “Ventetid. Og et magisk øyeblikk!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s