Og sånn går dagene…

Egentlig skulle jeg og storebror reist inn til London akvarium i dag sammen med noen andre mammaer og barna deres. Jeg hadde gledet meg skikkelig, men måtte utsette til over nyttår. Etter en kraftig forkjølelse har stemmen min vært helt borte vekk i flere dager, og selv om jeg er litt bedre i dag er jeg så sliten at jeg rett og slett ikke orket tanken på noen tur!

Sånn går dagan...I stedet tok vi en liten tur ned til skateparken og lekeplassen etter frokost så han kunne kjøre rundt på sparkesykkelen sin og jeg fikk meg litt frisk luft.  Vi dro hjem og spiste lunsj, og så la vi oss under dynen i dobbeltsengen – storebror med et fruktfat og ipaden i hendene og jeg med lukkede øyne. Mitt beste triks på sånne dager!!

Etter halvannen time var han såpass rastløs at det ikke var håp lenger. Da ruslet vi ned på kjøkkenet, lagde oss litt mer mat og hørte gjennom Hakkebakkeskogen første akt, og innen andre akt hadde begynt ble nye aktiviteter etterlyst.

Sånn går dagan...Og som den mammaen anno 2013 jeg er holdt jeg et lite introduksjonskurs i «hvordan ta selfies». Hehe. Og vips, så var det tid for å hente de to brødrene hans i barnehagen!

Noen dager er bare litt slappe altså… men litt deilig også, egentlig! I morgen skal jeg ta av gipsen. Hurra! Seks uker endelig over.

Hva er dine beste triks når du er syk selv og hjemme med barna?

God tirsdag til deg!!

Sånn går dagan...

7 tanker om “Og sånn går dagene…

 1. underveis

  Lydbok og fruktfat. Eventuelt lydbok, puslespill og fruktfat for de som må ha noe å fikle med hele tida. Og så litt kjeks og en liten ostebit og bittelitt saft og ny lydbok. Så kan jeg slumre ved siden av….

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   🙂 Ganske likt som her altså. Høres ut som jeg har knekt koden! Må skaffe litt flere lydbøker, da. Hakkebakkeskogen holder nok ikke evig 🙂 Fin kveld til deg!

   Svar
 2. spirea

  Herlige selfies med lillegutt 😉 To flotte! Er bare innom med en klem og for å ønske deg gode dager jeg – håper du nyter og koser deg, og ikke stresser for mye med alt som hører julen til. Og forkjølelse og slikt står du over videre, ikke sant? 😉 klem klem til deg

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Takk for at du titter innom! Vi har hatt en del sykdom (det hører vel med), men julen har jeg faktisk klart å unngå å stresse med i år 🙂 Håper du får en rolig og god adventstid med dine! Klem til deg 🙂

   Svar
 3. Diaperdiva

  Altså. Du er fin når du gjør grimaser og du! Not so fair merker jeg!
  Det går vel i Nrk super sin app, og plastelina, og tegning, og spiselige bestikkelser ja..
  Jeg er også, til min store fortvilelse, blitt stemmeløs. Også denne uka, når jeg egentlig skal synge inn jula. Gjorde du noe spesielt for å få stemmen tilbake??! Heeelp!! 😉

  Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s