Litt mer mager… og samtidsdans!

Det er mange måter å vise en gravidmage på! En mage kan fortelle en historie. Om forventning. Om spenning. Bekymring. Og om venting. Om drømmer, liv og en stor hemmelighet. En mage kan være til inspirasjon!

Søsteren min jobber som danser i Norges nasjonale kompani for samtidsdans, Carte Blanche. Akkurat nå er hun hjemme i permisjon med sin lille gutt som ble født i oktober, men på slutten av graviditeten spilte hun inn videoen over sammen med tre gravide kolleger.

I bakgrunnen høres lyden av en tikkende klokke. Jeg tror alle som har vært gravid kan kjenne seg igjen i følelsen av å bli litt «sprø» på slutten; av klokken som tikker i hodet og den konstante spenningen: Skjer det nå snart?

20. januar feirer Carte Blanche sitt 25 årsjubileum med en dobbelforestilling på Hovedscenen i Den Norske Opera. Du kan lese mer om forestillingen, se turnéplanen og bestille billetter her: Carte Blanche

Har du aldri sett Carte Blanche før anbefaler jeg det virkelig! Skaff billetter tidlig og få en kunst-opplevelse på nyåret som du vil huske lenge!

God fredag til deg!

Utdrag fra forestillingen:

4 tanker om “Litt mer mager… og samtidsdans!

 1. TreTette

  Aldri sett Carte Blanche før, imponerende greier! 🙂 Du, jeg kom bare til å tenke på noe, og fant ut at jeg skulle være så freidig at jeg stakk innom og spurte; hvor skal dere feire jul i år? Hva en ikke kan undre på en fredag kveld i mangel på eksamensgrublerier, du.. 😉 God helg til deg og dine! 🙂

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Er det ikke deilig å være ferdig med eksamensgrublerier da? 😉 Vi skal være her i Cambridge i julen, trolig blir det en overnatting i London hos noen venner i romjulen. Det blir altså ordentlig engelsk jul på oss!

   Du må si fra om du noen gang planlegger en London-tur; hadde jo vært gøy å treffe fjeset bak en av de bloggene jeg titter oftest innom! God helg til deg! 🙂

   Svar
 2. Anett

  Så flott at søsteren din danser i Carte Blanche! Jeg prøver å få med meg hver eneste av forestillingene deres i Bergen – jeg elsker å se dem danse. De er bevegelseskunstnere! Nå har de fått ny leder og det blir spennende å se hans innflytelse på dansetroppen.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja de er råbra! Jeg har sett mange forestillinger de siste årene, men dette året i England blir det jo litt vanskelig. Men akkurat nå er jo søsteren min i perm også, da. Gleder meg til å dra på en oppsetning igjen når vi er tilbake i Norge! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s