I’m dreaming…

…of a white christmas…!

Jeg må nok bare innfinne meg med at det ikke blir snø på oss denne vinteren i Cambridge. Her er det iskaldt, fuktig og en evig vind, og fortsatt grønt gress på bakken og gule blader på trærne. Både her og i London er det pyntet til jul med lys og lykter og juletrær og fantastiske utstillinger i butikkvinduene. Men snøen… den må vi nok vente lenge på!

White christmasJeg savner ikke akkurat snøslaps, snømåking, glatte veier og å fryse skakk i hjel… Men ordentlig hvit vinter har sin sjarm! Så når hjemlengselen blir for stor må jeg titte på bildene fra forrige vinter, og drømme om neste gang…

Iskald og klar luft på fjellgården…

White christmasLyslykter og svart stjernehimmel…

White christmasEndeløse skiløyper og løssnø…

White christmas

Og rådyrene rett utenfor kjøkkenvinduet vårt…White christmas...

Ligger det an til en hvit jul der du er?

Her dufter det av pinnekjøtt og kålrabistappe; vi har mine foreldre på besøk og feirer litt jul på forskudd i den anledning!

Fin tirsdag til deg!

White christmas...

4 tanker om “I’m dreaming…

 1. Beate

  Vakre bilder! Skjønner godt at du lengter til snøen nå i førjulstiden. Her ligger vi «godt» an til å få en skikkelig snø-jul. Vi har nesten en meter snø allerede, og mer er i vente. I dag har jeg brukt 7 timer på å kjøre ei strekning som normalt tar 4 timer. Kolonnekjøring heter det så fint 😉

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Oi! Misunner deg ikke kolonnekjøring og snømåking, men sånt er jo dessverre en del av pakka det også. Snøen er vakrest når den kan nytes med varme klær på ski eller tur, eller når man ser ut av vinduet med en kopp kaffe i hånden 😉

   Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja, jeg har fått rapport om at det så langt er mildeste vinteren på lenge… flaks for oss, da! Så slipper vi å få masse skrytebilder av hvite vidder og silkeføre fremover 😉 Men jeg ønsker deg en hvit jul altså, der du er. Det er så mye koseligere! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s