Shopping på en onsdag!

Det er vel ikke noe å sette utropstegn etter nå i førjulstiden, tenker du kanskje? Og kjenner pulsen stige og magen knyte seg ved tanken på alt du ut og ordne. Tråkke deg svett gjennom folkehav og kjøpesentre, med en handleliste i hånden og en like lang liste i hodet over alt annet som skal rekkes og ordnes innimellom jobb, barnehage, fritidsaktiviteter og julebord.

JuleshoppingJa, jeg kjenner følelsen. Men likevel: Vel verdt et utropstegn for meg! En hel dag i byen med mamma på besøk, mens ungene var i barnehagen. En kaffe i hånden og frisk luft i fjeset. Lunsj med et glass hvitvin og fred og ro til å prate… Ikke noe julestress. Mer vindustitting enn shopping egentlig, men jeg fikk med meg et par godbiter hjem!

ShoppingJeg går liksom og har følelsen av at jeg har glemt noe… Er det noe som ordnes? Er det noe jeg rekke? Er det noe skikkelig kritisk som skal dukke opp i siste liten og forstyrre harmonien fullstendig før jul?! Og ja, noen småting er det selvsagt. Men i det store og hele er jeg ganske avslappet. Mer enn jeg kan huske å ha vært i desember tidligere år, selv uten barn!

Ingen adventskalender jeg tok meg bryderiet med å lage. De fleste gavene ble ordnet i oktober før jeg skulle reise til Norge på familiebesøk, så jeg skulle slippe å postlegge herfra, og ungene sine julegaver er bestilt på nett. «Huset»? Tja… 58 kvadratmeter hvor vi ikke eier noe annet enn klær og leker tar verken lang tid å vaske eller pynte… Vi skal få oss et lite juletre, og jeg har ordnet noe pynt, men ettersom vi har noen bokser med julepynt hjemme har jeg ikke lyst til å «ta av» her. Og selve julen? Den skal feires alene, oss fem, uten noen store planer annet enn å være sammen! Lavt ambisjonsnivå er stikkordet i år.

I dag er det tilbake til hverdagen: Meg og gutta boys. Lekegruppe og brødkasting og bleier og slossing og klatring og roping. Alt som det pleier, altså!

Hva med deg? Holder du på å klikke bare ved tanken på å gå inn i en butikk nå i førjulstiden, eller har du full kontroll?

Håper du får en fin torsdag!

Shopping

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s