Tvillingøyeblikk 6/2013

Ikke noe problem å få disse to til å leke sammen! Da de var veldig små og hverdagen besto av et eneste maraton av mating, bleieskift, klesvask og mating igjen klarte jeg ikke helt å se for meg at det skulle bli sånn en dag.Tvillingøyeblikk 7/2013Men nå er de halvannet år, og de siste to-tre månedene synes jeg det har vært en utrolig stor forandring! De roper på hverandre på vei opp trappen og blir overlykkelige når den andre kommer etter. De følger etter hverandre og hermer etter den andre. Krangler om de samme lekene. Deler. Og klemmer hverandre når den andre er lei seg.

I løpet av en uke pleier de som regel å ha lekt «trekke alt skittentøyet ut over gulvet»-leken, «tømme lekekassen ned trappen»-leken og «kaste alt vi kan finne opp i do»-leken. Forleden fant de på en ny lek:

«Kaste alle skoene ut over gulvet-leken». Jeg var ute av rommet i et par minutter og kom tilbake til fullstendig sko-galskap!

De to trenger ikke en haug med ting. De har hverandre, og hverandres påfunn (og en storebror å se opp til), og det holder lenge…!

Tvillingøyeblikk 7/2013

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s