A touch of sparkle

I dag har jeg hatt et lite juleverksted med eldstemann. Vi startet dagen på ekskursjon til en gigantisk hobbyforretning (jeg skal definitivt tilbake!), og jeg fikk plukket med meg noen effekter til å lage juletrepynt.

A touch of sparkleDa vi var ferdige var det glitter i ansikt, på hender og i halve rommet, men pytt sann, koselig var det!! Et lite DIY-innlegg kommer snart, om du har tid og lyst de siste dagene før jul til å sette deg ned med ungene og lage litt egenprodusert pynt.

Kvelden har gått med til å skrive julekort (lovlig sent, ja!) og høre på julemusikk. Jeg synes egentlig dette er veldig koselig! Men hvorfor husker jeg aldri at jeg må begynne med disse kortene tre uker før jul? Og hvorfor skriver jeg ikke opp adresser én gang for alle så jeg har dem liggende til neste år?! Men her er beviset på at det blir kort, for dem som måtte lure. Og genseren står jo bra i stil med dagens aktiviteter, haha. Gjennomført skal det være…!

Er det flere enn meg som er sent ute med julekortene?

Fin kveld til deg!

A touch of sparkle

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s