Winter Wonderland i Hyde Park

Hvis du noen gang planlegger en førjuls- eller romjulstur til London, med eller uten barn, anbefaler jeg på det varmeste å legge turen innom Winter Wonderland i Hyde Park!

Winter WonderlandMarkedsboder, spisesteder, matboder, tivoli, karuseller og berg og dalbaner. Fantastiske isskulpturer. Skøytebane. Glühwein, varme pølser og belgiske vafler med sjokolade. Lysgirlandere og musikk. Du kan ikke reise hit og ikke komme i julestemning!

Vi dro dit med alle tre ungene og et vennepar. Reiser du med barn er det kanskje best å komme på formiddagen ettersom det da foregår mye spennende aktiviteter spesielt beregnet for de minste, men jeg synes det var utrolig stemningsfullt etter at det hadde blitt mørkt. Perfekt sted å tilbringe en London-kveld i desember med din kjære!

Winter WonderlandStorebror fikk kjøre karuseller og vi varmet oss på Glühwein. Småguttene sov seg gjennom både fornøyelsespark, isskulpturer og karuseller og våknet akkurat da det var på tide å dra hjemover til vennene våre. Jeg tror ikke de gikk glipp av så mye, men for en gutt på tre år og eldre må dette være et fantastisk sted!Winter WonderlandMmmm…. varme mini-doughnuts med sjokolade og melisdryss! Jeg spiste maaange!

Vi hadde ikke planlagt å overnatte og hadde ikke tatt med oss mer enn et par ekstra bleier og pysj til guttene beregnet til bilturen hjem igjen. Men etter at vi hadde fått i oss varmen, pizzaen var fortært og guttene endelig hadde sovnet i gjestesengen etter å ha hoppet rundt i en times tid falt vi for fristelsen og takket ja til en overnatting…

Winter WonderlandMannen min la seg med et fornøyd smil om munnen og mente at dette var det nærmeste vi kunne komme en «ekte» studenttilværelse dette året i Cambridge. Hehe. Det har han rett i! Det er ikke så ofte vi er så spontane i vår småbarnstilværelse. Men det funket jo fint!

Ganske trøtte tumlet vi oss av gårde klokken 08 morgenen etter og satte kursen mot Cambridge igjen. Og så fort vi var fremme spurte storebror:

«Mamma, når skal vi dra til vinterlandet igjen??!

Fortsatt god romjul til deg!

Winter Wonderland

2 tanker om “Winter Wonderland i Hyde Park

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s