Året som gikk!

Så utrolig fort et år går! Og så koselig å se tilbake og minnes på alt det man hadde glemt! Et minnerikt, slitsomt, spennende, morsomt, spesielt og fint år for vår del.

De ekstra månedene med ulønnet permisjon har gitt oss tid sammen som familie, og gitt meg tilbake tiden jeg følte at jeg «mistet» litt i starten som tvillingmamma. De første 8 månedene forsvant i en tåke av søvnmangel og kaos, med tre barn under to år og en hund i tillegg. Først i 2013 følte jeg at permisjonen «startet» og at hverdagen begynte å bli håndterbar. Det har vært en unik opplevelse å flytte utenlands! Jeg kan til tider bli rastløs og tenke at det ville vært fint å komme i gang med jobb og barnehage igjen, men samtidig har dette året gitt opplevelser og øyeblikk jeg ikke ville byttet mot noe!

Januar-februar-mars

Snø, snø og atter snø! Lite annet på agendaen enn den daglige turen med hunden og henting av eldstemann i barnehage. Mer enn nok! Jeg kunne fortalt om noen marerittaktige turer på t-banen i rush-trafikken, med to hylskrikende tvillinger, en sulten og trøtt toåring og en hund som viklet seg inn i vognen rett før vi skulle gå av. Slitsomme dager. Men mange fine dager! Kalde, klare, snøfylte dager som jeg savner nå, merkelig nok. 

April-mai-juni

Vår! Snøsmelting og lysere dager. Begynnelsen på en sesong med flere timer ute enn inne. Ettårsdag for to fine gutter. Hvitveis i grøftekanten, løpeturer på grus og myke skogsstier, syttende mai-feiring. Rydding av hus og forberedelse av flytting.

Juli-august-september

Biltur gjennom Norge på besøk til familie og venner. Late dager ved sjøen og på fjellet. Sommeren med mer sol enn jeg kan huske noensinne! Fjellturer og utetid. To små som tok sine første skritt inn i storebror sine ventende armer. Og flyttelasset som dro til England.

Oktober-november-desember

Møtet med Cambridge. Ny hverdag. Nye mennesker å bli kjent med, fra all verdens kanter. En bitte liten leilighet uten oppvaskmaskin, og sykkel i stedet for bil. Barnehage to dager hver på guttene. Sykkelulykke og brukket håndledd. Noen tunge uker med armen i gips. Takk og lov for venner og barnevakttjenester! Desember. Den koselige tiden! Juleforberedelser og forventing.

Takk for et fint år, alle gamle og nye venner, familie, blogg-venner og andre! Jeg ønsker dere alle et riktig godt nytt år!!

4 tanker om “Året som gikk!

 1. underveis

  Hyggelig å bli «kjent» med deg i året som har gått – godt nytt år! Her er det første skoledag etter ferien – det sludder på grønt gras og søle ute og jeg sitter inne i egen stue og drikker te og er streng universitetssensor…

  Svar
 2. Cristina

  Hei! Jeg dumpet over din nydelige blogg og ser at vi to har mye til felles! Tvilling mamma pluss en til Ila to år og master i psykologi :)! Nå er det nesten sånn at jeg får lyst på en liten til når jeg ser bildene dine. Ser ut som du virkelig klarer å stå i hverdagsutfordringene med masse positiv styrke. Men fy søren så slitsomt det kan være med tre små gutter av og til…Jeg sa til isaac på fem i dag (en av tvillingene) at det ikke går an å være heldigere enn meg som har tre herlige gutter jeg elsker så høyt. Ja du er kjempeheldig for jeg elsker deg over og forbi verdensrommet!!! :)! Takk for fine bilder og inspirasjon og lykke til videre med alle dine

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hei! Så morsomt! Da tror jeg vi har mye til felles, ja! Du er jo litt foran meg i løypa så du kunne sikkert gitt meg noen tips og råd på veien 😉 Tre aktive gutter så tett kan ta knekken på en, men de er en kilde til ufattelig mye glede også! Takk for en kjempehyggelig kommentar og lykke til med dine tre 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s