Bananpannekake

Jeg må bare re-lansere en oppskrift jeg har hatt her tidligere: Bananpannekake! Bananpannekake er super-enkelt, sunnere og metter mye mer enn vanlige pannekaker laget på mel og melk. Ungene digger det, og jeg spiser det også i perioder til frokost når jeg er lei av brød.

Til én pannekake trenger du: En banan, to egg, litt kardemomme og litt kanel. Mos bananen og visp røren sammen, og stek på begge sider i panne på middels varme. Server med lønnesirup og litt friske bær. Smaker fantastisk! Og best av alt: Du slipper å steke pannekaker i det uendelige…

God onsdag til deg!

Barnebursdag og bananpannekake

3 tanker om “Bananpannekake

  1. Nann Karin

    Banankaker lager vi i ny og ne også. Både for det er en genila mulighet til å bruke opp bananer som er i ferd med å bli gamle ( om jeg ikke skiver den opp og putter de i fryseren til smoothie ) og fordi det er både sunt og godt.

    Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s