Avhengig…

Jeg har inngått et forhold. Mannen min har jobbet kvelder i det siste, og jeg har nytt selskapet av den nye mannen i mitt liv: Netflix.

Avhengig...For øyeblikket: Alle episodene av Modern family. Jeg var litt for langt inni ammetåken da serien gikk i Norge, så jeg har i stedet sett 21 episoder på tre dager (sa jeg det høyt?) her…

I julen så vi Lillyhammer og så snart jeg har rundet de 48 episodene av Modern Family (som i dette tempoet vil si innen søndag) går jeg løs på Orange is the new black.

Jeg hadde et nyttårsforsett: Lese mer bøker. Foreløpig utsatt på ubestemt tid…

Har du hatt et avhengighetsforhold til Netflix?

God helg!

Avhengig

8 tanker om “Avhengig…

 1. Livet i Casa Didriksen

  Thihi.. Skaffet meg abonement samtidig med tredemølla. Men som jeg har skrevet i innlegget mitt. Å klare å se noe mer avansert enn cake boss krever betydelig mer kondis enn det jeg har på nåværende tidspunkt.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hehe 🙂 Hadde fått innmari god form etter hvert da, så mye som jeg har sett… Men jeg har mest brukt netflix i kombinasjon med sjokolade, dessverre…

   Svar
 2. Anett

  Haha! Akkurat det same skjedde med meg! Jeg så Modern family, Orange is the new black, House of cards, New girl, Broen, Wallander-filmene og en amerikansk familieserie jeg ikke husker navnet på fortløpende på rekke og rad. Det er jo så vanskelig å legge seg eller gjøre noe fornuftig når neste episode ligger der, klar til klikking! Nå er jeg redd for å starte på en ny serie, for jeg vet at jeg ikke får noe annet gjort så lenge jeg ser på den… Derfor ser jeg heller en film når det er dårlig program på TV (som hver eneste lørdag). Netflix har riktignok ikke det beste filmutvalget, men om en leter finner en noen godbiter.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hm. Kanskje jeg skal sette neste serie på vent…?! 🙂 Enig med deg; får ikke akkurat gjort så mye fornuftig, og kommer meg i seng altfor sent…! Filmer er litt lettere å styre. Ønsker deg en fin lørdag!

   Svar
 3. Steinsdotter`s Saga

  Ah, er temmelig netflix avhengig her i huset også, dessuten anskaffet jeg meg hbo nordic her om dagen! lol. Men vi har ikke tvkanaler, så jeg føler jeg er unnskyldt. NOE må man jo se på 😉 hehe….

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   God unnskyldning, spør du meg 🙂 Jeg har heller ikke allverdens tv-kanaler (ikke så mye spennende i hvert fall…). Jeg har alltid slappet godt av med tv-serier eller filmer! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s