Pinner! Trenger jeg si mer?

Hvis du har én eller flere gutter nikker du sannsynligvis gjenkjennende allerede etter å ha lest overskriften.

PinnerHva er det med smågutter og pinner?! Hver gang vi har vært på lekeplassen er vognen fylt med pinner på vei hjem. Korte pinner, lange pinner, tynne og tykke, rette og bøyde. Hjem skal de!

Jeg kjemper en daglig kamp for å holde pinnene ute fra huset. Av sikkerhetsmessige årsaker. Tre gutter under fire år løpende med hver sin pinne i en trang stue… trenger jeg utdype mer?

Noen ganger er det veldig ålreit med de pinnene, da! Jeg blir stadig fascinert av underholdningsverdien! De er fiskestenger, de er spader, de er sverd, de er fly, de er kløpinner, de er stokker, de er rørepinner, de er… potensielle mordvåpen… you name it! Gratis er de også.

Finner du ofte pinner inne i huset?

God mandag til deg!

Pinner

6 tanker om “Pinner! Trenger jeg si mer?

 1. underveis

  Gjenkjennelig. Også med jenter. Hadde en bøtte på trappa for å samle alle pinnene fra hjemturene. Etterhvert skulle vi også ha med alle de største steinene vi så….

  Svar
 2. Kirsti

  Pinner!!! Kunne visst aldri få mange nok! Vi har ennå noen i skapet der det var lov å legge de aller fineste… Og det er noen år siden 🙂 Men pinner var det beste, og steiner, med glitter, eller blanke, runde, de som så ut som en bil. Alt kan samles!
  Ønsker dere en fin uke!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Hehe:-) Jeg skjønner av svarene her at neste fase blir steiner… Så langt har ikke interessen vært stor for det, men det kommer vel (synes å huske at jeg har samlet både steiner og skjell selv…)! Fin uke til deg også! 🙂

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s