Et lite hint, takk!

Jeg har et problem nå om vinteren…  Vinden!! Ikke vinden isolert sett. Men den kalde vinden i kombinasjon med mascara.

Topp følelse å se seg i speilet etter en time med skravling på lekegruppen til ungene og innse at man ser ut som en blanding av Marilyn Manson, Munch’s Skrik og søvndeprivert trebarnsmor (det siste stemmer jo da).

Et lite hint, takk!Fint om noen hadde prikket meg diskret på skulderen og sagt «excuse me, you seem to have something right there» før jeg rakk å få halvparten av de tilstedeværende til å lure på om mannen min har forlatt meg, om jeg har fått en fæl diagnose, om hunden er død eller det som verre er.

Det finnes bare tre løsninger på dette utrolig irriterende problemet:

1. Slutte å bruke mascara. Jeg er 34 år, har ikke sovet en sammenhengende natt på de siste fire årene og må tvinge øynene opp om morgenen ved å putte hodet ned i iskaldt vann. Droppe mascaraen? Det er lenge siden jeg begynte å ta på sminke for en tur til postkassen og inn igjen (man vet jo aldri hvem man kan møte og jeg vil ikke skremme folk så tidlig på dagen!).

2. Begynne å bruke vannfast mascara. Kanskje. Synes bare det virker så styrete å ta av.

3. Begynne å gå med våtservietter og lommespeil lett tilgjengelig. Og bruke det!

Sliter du med rennende øyne i vinterhalvåret? Synes du jeg skal finne et mer spennende tema å skrive om? Ser poenget…

God fredag til deg!

Et lite hint, takk!

10 tanker om “Et lite hint, takk!

 1. underveis

  Jeg syntes det var kjempefint (not) den gangen jeg hadde gått en hel skitur i snøvær – her i skauen vår hvor jeg kjenner alle jeg møter – og kom hjem med svarte striper og flekker nedover kinnene. Og ikke engang min kjære mann hadde hatt vett til å fortelle meg det underveis! («synes jo du er fin uansett», liksom. Liksom!). Så jeg går i hvertfall uten mascara når jeg skal på ski etter det.

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Haha, jeg mener å huske jeg har hatt noen liknende episoder både på langrenn og i slalombakken… 😉 På ski pleier jeg faktisk å droppe mascaraen jeg også – mye enklere…!

   Svar
 2. TreTette

  Hahahaha, herlig! Vannfast skal være ok. Jeg unngår det av samme grunn som deg. Her renner det over bare jeg tar meg en liten tur med sykkelen, men heldigvis er tårene såpass disiplinert at de stort sett bare renner bakover, unna mascaraen. Eller noe. Tror jeg. Eller kanskje jeg bare bruker generelt mye mindre mascara nå enn før?

  Svar
 3. Jannicke

  Ha ha, som å se meg. Bortsett fra at her renner det enten det er sol, vind eller kaldt, eller en kombinasjon… Det under øynene klarer jeg stort sett å ha kontroll på, verre med det som havner oppå øyelokket 😉
  Vannfast er for pyser, by the way!

  Svar
  1. ToPlussTre Innleggsforfatter

   Ja det er kjempelekkert med sånne prikker på toppen av hele øyelokket… skjønner at jeg ikke er alene med problemet, haha 🙂 God helg og klem til deg!

   Svar

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s